Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ βλέπουν το φώς της δημοσιότητας

Εκτός από το θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούλη, σύμφωνα με την ΑΕΚ άλλοι τρείς οπαδοί της που τραυματίστηκαν στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια, νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό.

Οι Κροάτες χούλιγκαν ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν δολοφονικές προθέσεις, γεγονός πού φάνηκε από την ένταση και την αγριότητα των επεισοδίων που προκάλεσαν.

Σύμφωνα με ενημέρωση που προέρχεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρεις οπαδοί της Ένωσης, θύματα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκανς από την Κροατία.

Ένας εκ των τραυματιών είναι σε σοβαρή κατάσταση νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο άτυχος οπαδός είναι 21 ετών και έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα, με την κατάστασή του πάντως να είναι σταθερή και τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το πώς θα εξελιχτούν τα αιματώματα .

Ο δεύτερος σε σοβαρότητα τραυμάτων, οπαδός της ΑΕΚ που ζει τον περισσότερο καιρό στην Γαλλία και είχε βρεθεί στη Φιλαδέλφεια για να πάρει το διαρκείας του, έχει επίσης βαριά χτυπήματα στο κεφάλι, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκκαλα στην μέση.

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης στον συγκεκριμένο οπαδό της ΑΕΚ σοκάρουν, καθώς αυτός προσπάθησε να καλυφθεί σ’ ένα χαντάκι και οι χούλιγκανς τον έκαιγαν στο σώμα με το καπνογόνο και ταυτόχρονα τον χτυπούσαν με λοστούς.
Όσον αφορά τον τρίτο οπαδό, έχει ελαφρύτερα χτυπήματα στο κεφάλι και είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Επίσης, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας Κροάτης οπαδός, φρουρούμενος από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook