Θάνατος 17χρονου Ρομά: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα, ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη εκτέλεση πυροβολισμού εξουδετέρωσης.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέρθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά το βράδυ του Σαββάτου.
Ο αρχιφύλακας πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 11:45 το πρωί, με σχεδόν δύο ώρες καθυστέρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι αντιλήφθηκε την επικινδυνότητα της κατάστασης αφού στην πόρτα του αυτοκινήτου βρισκόταν ένα αιχμηρό αντικείμενο, μια μεγάλη λάμα, ενώ στη θήκη του συνοδηγού υπήρχε ένα κατσαβίδι, το οποίο δεν εξηγείται από τις δραστηριότητες τόσο του θύματος, όσο και του αδελφού του.
Σημειώνεται πως ο αστυνομικός έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα, ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη εκτέλεση πυροβολισμού εξουδετέρωσης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: «Θα μου λείψεις μωρό μου», ο αποχαιρετισμός στο γιό της
- Αμαλία Κωστοπούλου: Αποκαλύπτει τα σχέδια για τον γάμο με τον αγαπημένο της
- Γ. Αυτιάς: Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την στήριξη των νησιών που επλήγησαν από τις καταστροφικές καταιγίδες
- Αθηνά Οικονομάκου: Έστειλε εξώδικο στην σύντροφο του Φίλιππου Μιχόπουλου, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου
- STAR – Τροχός της Τύχης: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Μάρτιο
- Τατιάνα Στεφανίδου – Nίκος Ευαγγελάτος: Ρομαντικό ταξίδι στην Αίγυπτο! Το βίντεο από τις διακοπές τους
- Αυτά είναι τα 12+1 ξένα πανεπιστήμια που κατέθεσαν αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων στη χώρα μας
- Γ. Φλωρίδης: «Φρένο» στην παρένθετη μητρότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών ή για μοναχικούς άνδρες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook