Παναγιωτάκης κατά Χρυσικού για το άλλοθι Λιγνάδη: Δεν μπορεί να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης ήταν ένας από τους μάρτυρες που κάλεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης στην ανακρίτρια για να επιβεβαιώσει το άλλοθι που επικαλέστηκε.
Ωστόσο η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού με ανάρτηση της αμφισβήτησε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρισκόταν στη Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015 όπως ο ίδιος υποστηρίζει .
Ο Δημήτρης Λιγνάδης ισχυρίζεται ότι τον Αύγουστο του 2015, που κατηγορείται για βιασμό νεαρού στην Επίδαυρο, ήταν διακοπές στην Ιθάκη και έμενε στο σπίτι του Διονύση Παναγιωτάκη και της Ελένης Κούρκουλα. Όμως η Δώρα Χρυσικού σε ανάρτησή της ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή της στοιχεία ότι αυτό δεν είναι αληθές και μάλιστα προτίθεται να τα καταθέσει στον εισαγγελέα.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Διονύση Παναγιωτάκη, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 ο οποίος σε δήλωση που ανέβασε στο Facebook την καλεί να καταθέσει τα στοιχεία που λέει πως διαθέτει.
«Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα”.
Όλη η ανάρτηση του Διονύση Παναγιωτάκη
«Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.
Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.
Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.
Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.
Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-1: Νίκη για το τριφύλλι κόντρα στην Ένωση με πρωταγωνιστή τον Τζούριτσιτς
- ΗΠΑ – Κυβέρνηση Τραμπ στις αγορές: Μην περιμένετε διάσωση – Οι δασμοί ήρθαν για να μείνουν – Αγωνία για το άνοιγμα των Χρηματιστηρίων
- Ιωάννα Τούνη: Συγκινήθηκε στο μνημόσυνο για τη μητέρα της: «Και η ζωή συνεχίζεται» (βίντεο)
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1: Με ήρωα Κωνσταντέλια υπέταξε τον Ολυμπιακό και φουλάρει για τα… αστέρια
- Εύη Βατίδου: «Κλείνω ένα δύσκολο κεφάλαιο» – Η ανακοίνωση μετά το μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της
- Αποχή των δικηγόρων της Αθήνας τη Δευτέρα 7 Απριλίου «λόγω παρεμβάσεων της πρόεδρου του Αρείου Πάγου
- Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά : Απόδραση στην Τήνο – «Παναγία μου λατρεμένη» έγραψε στο Instagram – Φωτογραφίες
- Νίκος Πλακιάς: Θα με βρουν απέναντι όσοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook