Στο βίντεο φαίνεται οι αστυνομικοί να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν το όχημα, ωστόσο ο οδηγός αρνείται να υπακούσει κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς - Στο όχημα βρέθηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/3) στην οδό Λιοσίων, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο.

Στο βίντεο από την καταδίωξη που έρχεται στη δημοσιότητα φαίνεται οι αστυνομικοί να έχουν «εγκλωβίσει» το όχημα και προσπαθούν να το ακινητοποιήσουν, ωστόσο ο οδηγός αρνείται να υπακούσει κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους. Μάλιστα στο τέλος του βίντεο ακούγονται οι πυροβολισμοί των αστυνομικών προς τα ελαστικά του οχήματος σε μία προσπάθεια να το ακινητοποιήσουν.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ

Όλα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας όταν ο οδηγός ΙΧ δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ξεκίνησε η καταδίωξη του.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός εμβόλισε μοτοσυκλέτα της Ομάδας ΔΙΑΣ χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς αλλά με υλικές ζημιές.Μάλιστα στο τέλος του βίντεο ακούγονται οι πυροβολισμοί των αστυνομικών προς τα ελαστικά του οχήματος σε μία προσπάθεια να το ακινητοποιήσουν.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στην οδό Νιρβάνα στρη Λιοσίων και ο οδηγός ηλικίας 25 χρόνων με καταγωγή από την Αλβανία συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα εντοπίστηκαν περί τα 10 κιλά ναρκωτικά και συγκεκριμένα κάνναβη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook