Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα του λιμανιού στις Σπέτσες από τον δυνατό αέρα και βγήκε στην παραλία Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούσαν στις Σπέτσες ήταν η αιτία για το ατύχημα που σημειώθηκε με θαλαμηγό στο λιμάνι του νησιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Η θαλαμηγός μήκους 35 μέτρων όταν ο καπετάνιος σήκωσε την άγκυρα για να […]

Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα του λιμανιού στις Σπέτσες από τον δυνατό αέρα και βγήκε στην παραλία
Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούσαν στις Σπέτσες ήταν η αιτία για το ατύχημα που σημειώθηκε με θαλαμηγό στο λιμάνι του νησιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Η θαλαμηγός μήκους 35 μέτρων όταν ο καπετάνιος σήκωσε την άγκυρα για να αποπλεύσει παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα , χτύπησε στην προβλήτα του λιμανιού και βγήκε στην παραλία και «κόλλησε» στα ρηχά. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το σκάφος έχει υποστεί ρήγμα στην πλώρη.

Ο ιδιοκτήτης, η γυναίκα του και τετραμελές πλήρωμα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, ενώ ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή της θαλάσσιας ρύπανσης .

Γερανός και ρυμουλκά πάνε για να το απομακρύνουν, και ίσως χρειαστεί να δουλεύουν όλη τη νύχτα για την αποκόλλησή του σκάφους .

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις