Πρόκειται για έναν 36χρονοο οποίος οποίο θεωρείται από τα αρχηγικά μέλη των των χούλιγκαν που προκάλεσαν τα αιματηρά επεισοδια στου Ρέντη το βράδυ της δολοφονίας του 31χρονου αστυνομικού.

Παραδόθηκε και στη συνέχεια συνελήφθη ο «Ρουμάνος» , ένας από την αρχηγική ομάδα για την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη με ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη.

Πρόκειται για έναν 36χρονο με το προσωνύμιο «Ρουμάνος» ο οποίος θεωρείται από τα αρχηγικά μέλη των αιματηρών επεισοδίων στου Ρέντη το βράδυ της δολοφονίας του αστυνομικού .

Ο 36χρονος καταζητούμενος παρουσιάστηκε στο τμήμα αθλητικής βίας στη ΓΑΔΑ, και στη συνέχεια συνελήφθη.
Ο Ρουμάνος τον Απρίλιο του 2024, είχε συλληφθεί με δύο ακόμα άτομα, έπειτα από συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο «Ρουμάνος», σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, έδινε εντολές επίθεσης στις ομάδες κρούσης και διαβίβαζε οδηγίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχε φυσική παρουσία στου Ρέντη και σε άλλα οπαδικά επεισόδια καθοδηγώντας τους επιτιθέμενους εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Πριν λίγες ημέρες είχε παραδοθεί και ο «Shark» , ο οποίος έχει προφυλακιστεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook