Ο δράστης που παραμένει αμετανόητος για την άγρια δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του , ήταν από το πρωί εκείνης της ημέρας αποφασισμένος να την σκοτώσει.

Νέα σκληρά βίντεο από την γυναικοκτονία στο Μενίδι ήρθαν στο φως και δείχνουν τις κινήσεις του δράστη, λίγο πριν τη δολοφονική επίθεση , σύμφωνα με το ρεπορταζ του OPEN .
Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, γνωρίζοντας ότι θα περνούse από το συγκεκριμένο σημείο στο Μενίδι, στις 5:30 το πρωί
‘Oπως φαίνεται στο πρώτο βίντεο έφτασε κάτω από το σπίτι της 40χρονης και χωρίς να πάρει καμία προφύλαξη ή να κρυφτεί , μόλις την βλέπει περνά το δρόμο η γυναίκα που φαίνεται να περπατά, τον βλέπει και σταματά και λίγα λεπτά μετά πέφτει νεκρή από τις απανωτές μαχαιριές που της έχει ρίξει. ¨όπως ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς ο 50 χρονος , ούτε θυμάται πόσες φορές τη χτύπησε.
Νωρίτερα, άλλο δεύερο βίντεο τον δείχνει να κατεβαίνει το πρωί από το σπίτι και να κρατά μια σακούλα με σκουπίδια την οποία φαίνεται να πετά στον κάδο απορριμμάτων. Φορά μια κόκκινη ζακέτα και εκεί έχει κρύψει το μαχαίρι με το οποίο λίγη ώρα αργότερα θα αφαιρούσε τη ζωή της 40χρονης πρώην συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών τους, μιάς 20χρον ης κόρης και ενός 15χρονου αγοριού.

Στη συνέχεια ατάραχος , ήρεμος, σαν να μην πρόκειται να ακολουθήσει ο φόνος περπατά για να φτάσει λίγη ώρα αργότερα κάτω από το σπίτι του θύματος και να τη δολοφονήσει.
Αυτό το τελευταίο βίντεο είχαν στα χέρια τους από τις πρώτες στιγμές οι αστυνομικοί που ξεδιάλυναν το κουβάρι μέχρι να τον βρούν.
Αμέσως μετά το φόνο πήγε ψύχραιμος πάλι στο περίπτερο και αγόρασε μπύρες, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί

Στη συνέχεια, πήγε σε ένα ξενοδοχείο και όταν έφυγε από εκεί προσπάθησε να κρυφτεί σε μία οικοδομή στη Φυλή στην οποία, στο παρελθόν , είχε εργαστεί. Εκεί τελικά τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook