Κοριτσάκι δύο ετών τυλίχθηκε στις φλόγες όταν ο πατέρας του έβαζε βενζίνη από μπιτόνι στο αυτοκίνητό του. Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα

Ένα κοριτσάκι δύο ετών τραυματίστηκε σοβαρά από φωτιά που ξέσπασε στην προσπάθεια του πατέρα της να γεμίσει το αυτοκίνητο με βενζίνη, από ένα μπιτόνι στο Καβαλλάρι Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ο 28χρονος επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο όχημά του, στην αυλή  του σπιτιού του, χρησιμοποιώντας ένα μπιτόνι. Τότε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκλήθηκε ανάφλεξη με αποτέλεσμα να καεί στα χέρια και να πάρουν φωτιά τα ρούχα του δύο ετών παιδιού του που βρισκόταν δίπλα του.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ρούχα του παιδιού λαμπάδιασαν μέσα σε μια στιγμή. Αρχικά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μετά μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στοΝοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ΑΧΕΠΑ με εγκαύματα στο χέρι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook