Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία λόγω της έντονης μυρωδιάς. Συνελήφθη ο γιός του ηλικιωμένου που βρέθηκε χθες το βράδυ απανθρακωμένος στην αυλή του σπιτιού του

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι επί της οδού Αγαμέμνονος στα Άνω Λιόσια αντίκρυσαν ένα φρικιαστικό θέαμα εντοπίζοντας την απανθρακωμένη σορό ενός ηλικιωμένου πάνω σε ένα στρώμα στην αυλή του σπιτιού του .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει εδώ και περίπου τρείς εβδομάδες ενώ την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες μετά από έντονη δυσοσμία και η κάπνα από τη φωτιά .

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του59χρονου γιού του ηλικιωμένου ο οποίος είπε ότι ο πατέρας είχε πεθάνει και έκαψε, τη σορό του υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου (01.06.2024) δικαστικοί λειτουργοί και αστυνομικοί μαζί με τον 59χρονο γιό πήγαν στο σπίτι όπου βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός, προκειμένου να τους περιγράψει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε φωτιά και έκαψε τον νεκρό, όπως ισχυρίζεται , πατέρα του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Στο παρελθόν πάντως έχουν γίνει αναφορές και καταγγελίες των γειτόνων για θέματα ενδοοικογενειακής βίας στο συγκεκριμένο σπίτι.

Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να βγάλουν άμεσα κάποιο συμπέρασμα για το τι έγινε ακριβώς, καθώς όσα τους λέει  ο 59χρονος είναι  ακατάληπτα, ενώ πέφτει σε αντιφάσεις .

Ο γιος εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ο 59χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων (είχε μαχαίρι και τσεκούρι) και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.

Στη σορό θα γίνει νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθεί ιατροδικαστικώς εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια – εάν δηλαδή ο ηλικιωμένος δολοφονήθηκε από τον γιο του, ή αν πέθανε και στη συνέχεια ο γιος του θέλησε να κάψει τη σορό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook