Ο 59χρονος τεμάχισε τον πατέρα του πριν τον κάψει, κόβοντας του το κεφάλι και τα πόδια. Ο ίδιος αρνείται ότι τον τεμάχισε λέγοντας ότι τα μέλη "έπεσαν"από μόνα τους

Σοκάρουν οι νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις του 59χρονου που όπως ομολόγησε έκαψε τον νεκρό πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους στα Άνω Λιόσια .

Ωστόσο αρνείται ότι πριν τον κάψει έκοψε το κεφάλι και τα πόδια που βρέθηκαν σε κάδο εκεί κοντά. Ο 82χρονος ηλικιωμένος , όπως είπε ο 59χρονος γιός του ήταν νεκρός από τον Φεβρουάριο

«Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Όπως είπε, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο, αλλά ο ίδιος δεν είχε λεφτά να τον θάψει και έτσι αναγκάστηκε να τον κάψει. «Δεν τον τεμάχισα», φέρεται να είπε. «Όπως τον μετέφερα με το στρώμα έφευγαν κάποια μέλη από τη σορό», αναφέρει στην κυνική του ομολογία.

Στο μεταξύ, κοντά στο σπίτι που βρέθηκε χθες ο απανθρακωμένος άνδρας, εντοπίστηκαν, σε κάδο απορριμμάτων, κεφάλι και πόδια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται για ανθρώπινα μέλη που ανήκουν στον ηλικιωμένο.

Το μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό και τις συνθήκες θανάτου του 82χρονου αναμένεται να φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση.

O 59χρονος παρουσία εισαγγελέα , δικαστικού λειτουργού και αστυνομικών προσήχθη σήμερα στο σπίτι όπου ζούσε με τον πατέρα του και βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα και έδωσε λεπτομέρειες για την φρικιαστική του πράξη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 59χρονος ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα λέει την αλήθεια ότι δηλαδή έκαψε τον πατέρα του ενώ ήταν νεκρός , ενώ δεν αποδέχεται ότι τεμάχισε το πτώμα κόβοντας το κεφάλι και τα πόδια , προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι όπως μετέφερε και κουνούσε το πτώμα «έφυγαν τοι κεφάλι και τα πόδια».

Ωστόσο υπάρχει και μια επιφύλαξη καθώς η νεκροτομή που θα γίνει στο απανθρακωμένο πτώμα και η έρευνα της Ασφάλειας και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που αναζητούν στοιχεία μέσα στο σπίτι της φρίκης, αναμένεται ότι θα δώσει απαντήσεις ρίχνοντας φως στην υπόθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook