Θύμα ξυλοδαρμού, από τρεις αγνώστους, έπεσε στο Παναιτώλιο Αγρινίου, ένας 52χρονος επιχειρηματίας, που διατηρεί κατάστημα εστίασης.

Με ένα σιδερένιο γκλοπ, ένας άνδρας χτύπησε στο κεφάλι επιχειρηματία που διατηρεί κατάστημα εστίασης στο Παναιτώλιο Αγρινίου,μετά απο διαμαρτυρία γιατί δεν του άρεσε το φαγητό που του σερβιρίστηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε μεσάνυχτα στο μαγαζί του επιχειρηματία όταν σε αυτό εισήλθε παρέα τριών ατόμων, κατοίκων του χωριού, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Οι τρεις άνδρες κάθισαν και παρήγγειλαν να φάνε, ωστόσο σε λίγο ένας εξ αυτών έκανε παρατήρηση στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού για την ποιότητα του φαγητού, με έντονο και επιθετικό τρόπο.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας προσπάθησε να τον οδηγήσει εκτός του καταστήματος και τότε ήταν που δέχτηκε επίθεση με σιδερένιο γκλοπ.

Ο επιχειρηματίας χτυπήθηκε σφοδρά στο κεφάλι, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά το περιστατικό, οι τρεις άνδρες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται. Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook