Αναβολή για τις 11 Νοεμβρίου 2024 δόθηκε στη δίκη στο Εφετείο του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την αναβολή της δίκης του για δύο απόπειρες βιασμού έκανε τις πρώτες δηλώσεις του, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του:

«Εγώ ήρθα να σας πω μία καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ» αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους ο ηθοποιός.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου 2024 μετά από αίτημα των συνηγόρων , λόγω κωλύματος, καθώς είχαν σε εξέλιξη και άλλες δίκες
Ο κατηγορούμενος ηθοποιός για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφος εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του.

Παρούσες στο δικαστήριο ήταν και οι δύο καταγγέλλουσες, στο πλευρό των οποίων βρίσκονταν οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη και Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση που αντιμετώπιζε, αλλά είχε κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες τώρα θα δικαστεί ξανά.

Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριου είχε εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023 και του είχε επιβληθεί κάθειρξη 8 ετών για τις δυο πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε μάλιστα απορρίψει αίτημα του ηθοποιού για αναγνώριση δυο ελαφρυντικών αλλά του είχε χορηγήσει αναστολή στην έκτιση της ποινής του μέχρι την έφεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook