Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 63χρονης μέσα στο σπίτι της πριν από 17 μέρες.

Αν και ο θάνατος της 63χρονης με κινητικά προβλήματα, στο σπίτι της στη Χαλκίδα, πριν από 2 και πλέον εβδιομάδες, αποδόθηκε σε φυσικά αίτια, στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για δολοφονία καθώς έφερε 5 μαχαιριές στον αυχένα.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από την εξέταση των στοιχείων προσήγαγαν το απόγευμα έναν βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, με τον 37χρονο άνδρα να ομολογεί λίγη ώρα αργότερα.

Ο δράστης. 37χρόμνων, είναι παιδικός φίλος της κόρης της 63χρονης και φέρεται να προέβη στη δολοφονία με σκοπό να αποσπάσει χρήματα τα οποία βρισκόταν κρυμμένα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 37χρονος είναι εθισμένος στο τζόγο και είχε βάλει στο μάτι τα χρήματα που είχε η άτυχη γυναίκα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LiveNews ο ξάδελφος της αδικοχαμένης 63χρονης, ο άνδρας ήταν παρών μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος και παρακολουθούσε όλες τις συζητήσεις που γίνονταν, ενώ ήταν και στην κηδεία του θύματος.

«H 63χρονη ήταν μόνη της και αβοήθητη»
Για τη στυγνή δολοφονία που έλαβε χώρα στη Χαλκίδα μίλησαν συγγενείς και φίλοι της άτυχης 63χρονης. Το πρώτο πράγμα που ζητούν, είναι να λάβουν απαντήσεις.

Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε με 5 μαχαιριές στον αυχένα. Ο θάνατός της αποδόθηκε αρχικά σε πτώση από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού αλλά στη συνέχεια, μέσα από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

«Νομίζω ότι θα ήταν γνωστός αυτός γιατί τον αναγνώρισε και ίσως εκεί έγινε η ιστορία και την σκότωσε», λέει ξάδερφος του θύματος.

Ο δολοφόνος της γυναίκας φαίνεται πως την έριξε από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο.

Κατάθεση στους αστυνομικούς έχει δώσει και η γυναίκα που μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε την 63χρονη νεκρή. Σε κατάσταση σοκ εκείνη την ημέρα τηλεφώνησε στην κόρη της και την ενημέρωσε για τις σκληρές εικόνες που είδε.
Όσοι γνώριζαν καλά την άτυχη γυναίκα, αδυνατούν να πιστέψουν πως κάποιος την είχε βάλει στόχο, όχι απλά για να την ληστέψει, αλλά και για να φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει με τόσο βάναυσο τρόπο.

«Δεν το πιστεύω ακόμα, ποιος να την σκότωσε αυτή τη γυναίκα; Γιατί να την σκοτώσουν αυτή τη γυναίκα;», ανέφερε πρώην συνάδελφος του θύματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook