«Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας», δήλωσε η σύζυγος του αγνοούμενου παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς οι έρευνες στη Σύμη για τέταρτη μέρα

Και ενώ η αγωνία για την τύχη του Μάικλ Μόσλεϊ κορυφώνεται νέο βίντεο που πιστεύεται ότι είναι ο παρουσιαστής, λίγη ώρα μετά την αναχώρηση του από την παραλία του Αγίου Νικολάου στη Σύμη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο 67χρονος παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ εξαφανίστηκε την Τετάρτη (5.6.2024), όταν έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου όπου ήταν με τη σύζυγο του και ένα φιλικό ζευγάρι. Η σύζυγός του Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ μιλώντας στο BBC είπε πως οι τελευταίες είναι « οι μεγαλύτερες και οι πλέον αφόρητες».

Στη δήλωσή της στοBBC η Δρ Μπέϊλι Μόσλεϊ είπε: «Έχουν περάσει τρεις μέρες από τότε που ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα. Οι μεγαλύτερες και πιο αφόρητες μέρες για μένα και τα παιδιά μου. «Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι τόσο απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το βρετανικό προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Μάικλ. «Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας».

Στη Σύμη έχουν φτάσει και τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού για να βοηθήσουν στην έρευνα.

Το τελευταίο βίντεο που είδε το φώς της δημοσιότητας, όπως αναφέρει και το BBC, δείχνει έναν άνδρα που πιστεύεται ότι είναι ο Μάικλ Μόσλεϊ να περπατά με μια ομπρέλα δίπλα στη μαρίνα του χωριού Πέδι την Τετάρτη, ημέρα της εξαφάνισής του και να κατευθύνεται προς το βουνό. Είναι μία από τις τελευταίες καταγραφές του Μόσλεϊ σε κάμερα κλειστού κυκλώματος πριν εξαφανιστεί.

Το νέο βίντεο αυτό δείχνει τον άνδρα σε καλή φόρμα και να περπατά σταθερά, είπε ένας ανώνυμος αστυνομικός στο BBC News.

Οι ελληνικές αρχές έχουν μεταφέρει έκτοτε την επιχείρηση αναζήτησής τους σε αυτό το τμήμα του νησιού.

Χτες άλλη κάμερα κατέγραψε τον Μόσλεϊ μέσα στο Πέδι να περπατά κρατώντας μια ομπρέλα, όπως και στο παραπάνω βίντεο.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία και η πυροσβεστική έχουν χρησιμοποιήσει drones, ένα ελικόπτερο και έναν σκύλο ανιχνευτή για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο παρουσιαστή. Δύτες έψαχναν επίσης στο νερό, καθώς και περιπολικά, ιδιωτικά και εμπορικά σκάφη, ανακοίνωσε το λιμενικό της Σύμης.

Ο δήμαρχος Σύμης Ελευθέριος Παπακαλουδούκας είπε στο BBC ότι η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθεί ο Δρ Μόσλεϊ, καθώς και ότι ελπίζει ο παρουσιαστής να νρεθεί «σώος και αβλαβής».

Μαζί με τις Αρχές, στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν εθελοντές αλλά και δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν μεταβεί στο νησί των Δωδεκανήσων για να καλύψουν το ρεπορτάζ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook