«Κούρσα ενάντια στον χρόνο» ο αγώνας για τον εντοπισμό του παρουσιαστή του BBC με την έρευνα να κινείται τις τελευταίες ώρες σε ένα σύστημα σπηλαίων που οι ντόπιοι αποκαλούν «Άβυσσο»

Οι προσπάθειες αναζήτησης έχουν διευρυνθεί καθώς ο παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ παραμένει αγνοούμενος στη Σύμη για τέταρτη μέρα και οι πυροσβέστες σύμφωνα με τον Independent ερευνούν ένα σύστημα σπηλαίων που είναι γνωστό στους κατοίκους ως η «Αβυσσος».

Το δίκτυο των σπηλαίων, το οποίο βρίσκεται σε μια γραφική παραλία, αποτελείται από δεκάδες τούνελ που μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με θαλασσινό νερό, σύμφωνα με τους ντόπιους.

Ο Δρ Μάικλ Μόσλεϊ εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από την παραλία του Αγίου Νικολάου στις 13:30 την Τετάρτη, όταν πιστεύεται ότι κατευθυνόταν στο παραλιακό μονοπάτι πίσω στο κοντινό Πέδι.

«Είναι σαν ένα βαθύ σύστημα τούνελ, αλλά είναι γεμάτο νερό και μπορεί να εξαπλωθεί για χιλιόμετρα. Υπάρχει λόγος που το αποκαλούν έτσι. Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει εκεί», είπε ένας σερβιτόρος στην Daily Telegraph.

Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του Δρ Μόσλει είπε ότι «δεν θα χάσει την ελπίδα της» από την αναζήτηση του συζύγου της και ευχαρίστησε τις ελληνικές αρχές για τις «ακούραστες» προσπάθειές τους.

«Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το Βρετανικό Προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Michael. Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας», είπε η Δρ Κλ Clare Bailey Mosley.

Δείτε εδώ το νέο βίντεο που δείχνει τον Μάικλ Μόσλεϊ να περνά από την παραλία στο Πέδι και να κατευθύνεται προς τους λόφους, λίγη αφού άφησε την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook