Η σπαρακτική γεμάτη αγάπη δήλωση της συζύγου του Μάικλ Μόσλεϊ, που βρέθηκε νεκρός σε βαρχώδη περιοχή μετά από 4 μέρες αναζήτησης στη Σύμη.

«Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί”, ανέφερε η Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ σε δήλωσή της, σύμφωνα με το BBC.

Η σύζυγος του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ δήλώνει συγκλονισμένη μετά την ανεύρεση της σορού του, έπειτα από τέσσερις ημέρες αναζήτησης στο νησί της Σύμης.

Η δήλωση της:
“Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω με αυτό. Είναι καταστροφικό που έχασα τον Michael, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου. Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. ” αναφέρει στη δήλωση της η Clare Bailey Mosley. Και συνεχίζει: «Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την αντοχή και την υποστήριξή τους τις τελευταίες μέρες. “Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την εκδήλωση αγάπης από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Michael ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για τόσους πολλούς από εσάς. «Παρηγορούμαστε για το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί που δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η εκτεταμένη ομάδα αναζήτησης. «Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. “Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να τον βρουν. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν είχαν καν ακούσει για τον Michael, δούλευαν από την αυγή μέχρι το σούρουπο χωρίς να τους ζητηθεί. Είμαστε επίσης πολύ ευγνώμονες στον Τύπο που μας αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω τα παιδιά μας και τους καταπληκτικούς φίλους μου. Πάνω από όλα, νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ. “Σας ευχαριστώ όλους.”

Δέκα μέτρα από τη θάλασσα βρέθηκε η σορός του

Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι. Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν εντοπίζει χτυπήματα. Είναι όμως σε  προχωρημένη  σήψη το πτώμα , δεν μπορεί έτσι να διαπιστώσει αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια. Τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα γίνει στη Ρόδο, αναμένονται τη Δευτέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook