Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, που τα ίχνη της είχαν χαθεί από το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το ilialive, ο άνθρωπος, που φέρεται να δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική στον Πύργο της Ηλείας, είναι ο θείος της μικρούλας.

Συγκεκριμένα είναι αδερφός της μητέρας της 11χρονης, που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής και το «Χαμόγελο του Παιδιού» έβγαλε Amber Alert

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του 37χρονου  και έφυγαν μαζί από την περιοχή Μυρτιά στον Πύργο.

Ο 37χρονος που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του παιδιού στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η εξέλιξη της υπόθεσης.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να αποπειράθηκε ή να κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι το οποίο ίσως να αντιστάθηκε και τελικά το σκότωσε.

Σύμφωνα με το ilialive, ο δράστης δολοφόνησε την 11χρονη χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό. Μάλιστα φέρεται να είναι ο αυτός που υπέδειξε που βρίσκεται το πτώμα της 11χρονης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή Καταράχι. .

Σε σοκ η μητέρα της Βασιλικής 
«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κορίτσι, πάω να δω αν είναι η κόρη μου», είπε η μητέρα της Βασιλικής μιλώντας στα Mega.
“Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο. Δεν ξέρω όμως άμα είναι το παιδί μου νεκρό. Αυτό έχω μόνο, δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην αστυνομία τώρα. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμα. Το μόνο που είπαν πως βγήκαν ένα κοριτσάκι χτυπημένο. Και δεν ξέρω και άμα είναι το παιδί μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook