Η 11χρονη Βασιλική έφερε αμυντικά τραύματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι πάλεψε για να ξεφύγει από τα χέρια του θείου και δολοφόνου της.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα για τις συνθήκες της άγριας δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής από το θείο της στον Πύργο της Ηλείας.

Ο 37χρονος αν και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της 11χρονης υποδεικνύοντας και το σημείο που είχε εγκαταλείψει το άψυχο κορμάκι του παιδιού, κρατούσε το στόμα του κλειστό για το κίνητρο που τον οδήγησε να κατακρεουργήσει το θύμα του με ένα κατσαβίδι στο λαιμό.

Σήμερα ωστόσο φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά με την 11χρονη ανιψιά, εκείνη αντ΄δρασε , αντιστάθηκε, τον απείλησε ότι θα τα πεί όλα στους γονείς της κι εκείνος φοβούμενος ότι θα καταλήξει στη φυλακή, την κυνήγησε στο χωράφι που την είχε πάει 30 χιλιόμετρα από το χωριό της τη Μυρτιά και την κατακρεούργησε με το κατσαβίδι. Στη συνέχεια άφησε το πτώμα της ανήλικης στις καλαμιές και πέταξε το κατσαβίδι.

Η 11χρονη Βασιλική πρέπει να βίωσε την απόλυτη φρίκη και τρόμο καθώς έφερε αμυντικά τραύματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι πάλεψε για να ξεφύγει από τα χέρια του θείου και δολοφόνου της.

Μετά το έγκλημα, γύρισε στο σπίτι του και πήγε για ύπνο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ενώ την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά του και ξεκίνησε να παίζει θέατρο πως αγωνιά για την τύχη της ανιψιάς του, ψάχνοντας την μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς.

Ο 37χρονος λίγες ώρες πρίν τη δολοφονία ήταν στο σπίτι της 11χρον ης, καθώς είναι ξάδελφος της μητέρας της. Το κοριτσάκι μάλιστα του έπλυνε και το αυτοκίνητο, που του είχε πουλήσει ο πατέρας της. Μάλιστα η 11χρονη μαζί με την μητέρα της του είχαν βαφτίσει το ένα από τα 4 παιδιά του.

Ο 37χρονος το μοιραίο βράδυ, έφυγε από το σπίτι της εξαδέλφης του , ενώ η 11 ξεκίνησε να πάει στο σπίτι του παππού της στο χωριό. Στο δρόμο κάμερες έχουν καταγράψει τον δράστη με το αυτοκίνητο να σταματά στο δρόμο και να επιβιβάζει το κοριτσάκι τα ίχνη του οποίου έκτοτε χάθηκαν.

Ο 37χρονος το 2020 είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια κάθειρξη για βιασμό 14χρονης που είχε γίνει το 2017, όμβως είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του και στο Εφετείο.

Σήμερα ο δράστης της στυγερής δολοφονίαε θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τα μέδτρα ασφαλείας σε αστυνομικό τμήμα και δικαστικό μέγαρο να είναι δρακόντεια καθώς είναι συγκεντρωμένοι συγγενείς της ανήλικης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook