«Θα τον κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου…», είπε κλαίγοντας η μητέρα της Βασιλικής.

Οι γονείς της 11χρονης από τον Πύργο που δολοφονήθηκε από τον θείο της μίλησαν στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ξεσπώντας με οδύνη για τον άδικο χαμό του παιδιού τους . Όπως υπογράμμισαν το ερώτημα είναι πώς κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν του ο δράστης.

Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα με το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Ηλεία, με θύμα ένα 11χρονο κοριτσάκι και δράστη τον ίδιο της τον θείο και κουμπάρο της οικογένειας της, ο οποίος την ξεγέλασε την έβαλε στο αυτοκίνητο του , την πήγε σε ερημική τοποθεσία και επιχείρησε να τη βιάσει. Όταν η 11χρονη αντιστάθηκε και του είπε ότι θα έλεγε όλα στους γονείς της, ο 37χρονος την χτύπησε με μανία με το κατσαβίδι και την σκότωσε

Η μητέρα της ανήλικης είπε: «Αυτή η έδρα που ανέλαβε για βιασμό αυτόν που σκότωσε το κορίτσι μου, τον έβαλε φυλακή κι από 18 χρόνια τον ”κατέβασε” στα εννιά», και αναρωτήθηκε «αφού ήταν υπόθεση βιασμού γιατί δεν πήγε φυλακή;».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η μητέρα ήταν παιδικές φίλες με την σύζυγο του δράστη.
«Θα το κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου… να μου έδινε μια απάντηση», είπε η μητέρα ξεσπώντας σε κλάματα

Ο δολοφόνος είχε καταδικαστεί για τον βιασμό της ξαδέρφης του πατέρα της 11χρονης

Με περιοριστικούς όρους ήταν ελεύθερος ο 37χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας. Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί το 2017 με την κατηγορία του βιασμού σε βάρος ενός 14χρονου κοριτσιού, το οποίο μάλιστα είναι πρώτη ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής.

Το 2020, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου σε 9 χρόνια κάθειρξη αλλά είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Ετσι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Έτσι ο 37χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος με τραγική κατάληξη τη δολοφονία της 11χρονης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook