Οι συγγενείς του δολοφόνου κατήγγειλαν ότι κάποιος απείλησε ότι θα τους κάψει. Εκφράζονται έντονες ανησυχίες για βεντέτα

Ξεχειλίζει η οργή στην Μυρτιά του Πύργου όπου έμενε η 11χρονη Βασιλική που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της όταν αντιστάθηκε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να ξεσπάσει βεντέτα. Ένα περιστατικό μάλιστα που συνέβη την ώρα της κηδείας ενισχύει αυτούς τους φόβους καθώς λίγα λεπτά, προτού ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης Βασιλικής, παραδόθηκε στις φλόγες ένα λυόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive.gr, το λυόμενο που κάηκε ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του δολοφόνου και διέμεναν εκεί όταν έρχονταν στο χωριό.

Οι οικογένειες της 11χρονης και του δολοφόνου, έχουν συγγενικές σχέσεις οι οποίες ήταν καλές μέχρι να συμβεί το κακό.

Τώρα οι συγγενείς της συζύγου του δράστη βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς καλούνται να απολογηθούν για τις φρικτές πράξεις του 37χρονου γαμπρού τους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν άτομο που τις προηγούμενες ημέρες είχε απειλήσει ότι θα τους κάψει, έκανε πράξη την απειλή του.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου ερευνά την υπόθεση, έχει λάβει μαρτυρίες και εξετάζει τα καταγγελλόμενα τα οποία εφόσον ευσταθούν οδηγούν στο ξέσπασμα βεντέτας.

Δείτε το video με τα πλάνα από την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου αλλά και τις δηλώσεις  του πατριού της συζύγου του 37χρονου δολοφόνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook