Απαντήσεις από τον ιατροδικαστή περιμένει η αστυνομία – Την αναγνώρισε ο άνδρας της - Ισχυρές ενδείξεις για αυτοχειρία, ωστόσο δεν έχει βρεθεί σημείωμα

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη σε μονοπάτι κοντά στη Χώρα, , στο δρόμο προς Κακόπρινο , στα Κύθηρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από διερχόμενο άτομο στις 8:50 το πρωί. Δίπλα της βρέθηκε εύφλεκτο υλικό και ένας αναπτήρας.

Ο σύζυγός της προχώρησε στην αναγνώριση του πτώματος. Πρόκειται για γυναίκα 60 ετών, που διατηρεί κατάστημα με σουβενίρ, σύμφωνα με το kythiraika.gr.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα σενάρια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί τείνουν προς το σενάριο της αυτοχειρίας, καθώς δίπλα της ακριβώς βρέθηκε ο αναπτήρας και ένα μπουκαλάκι που μάλλον περιείχε νέφτι, ενώ δεν υπάρχει κανένα ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Την ίδια ώρα, η οικογένειά της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με τα kythiraika.gr, η γυναίκα βρέθηκε γυμνή και σε κακή κατάσταση. Ο εντοπισμός της έγινε στον δρόμο προς Κακόπρινο.

Ήδη, έχει κληθεί ιατροδικαστής, στον οποίο έχουν σταλεί φωτογραφίες της γυναίκας. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται ότι θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό, η γυναίκα είχε καταπέσει πολύ ψυχολογικά καθώς ήταν σε μεγάλη αντιπαράθεση με συγγενικό της πρόσωπο για υπόθεση κληρονομιάς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται στην Αθήνα, όπου και ζει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook