Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα καθώς ο δικηγόρος αναζητείται να συλληφθεί.

Η αστυνομία αναζητά τον Απόστολο Λύτρα μετά από μήνυση της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μετά από μια επεισοδιακή νύχτα που πέρασε η γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της Θέμις Σοφός.
Ο Θέμις Σοφός μιλώντας στο OPEN αποκάλυψε νέα στοιχεία sxetik;a μηνύματα που έλαβε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στο κινητό της.

Όπως είπε ο συνήγορος της ο πρωί της Τετάρτης (19.06.24), χθες το βράδυ δημιουργήθηκε ένα viber group, στο οποίο η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετείχε χωρίς τη θέλησή της και τη συναίνεσή της, γεγονός που σηματοδοτεί παραβίαση των όρων συναναστροφής.

«Τα μηνύματα έχουν προτρεπτικό χαρακτήρα, όχι παραινετικό, μηνύματα μίας ομάδας ανθρώπων που σίγουρα θέλουν να ασκήσουν πιέσεις στη Σοφία. Θα τεθούν σε γνώση της ανακρίτριας», είπε ο κ. Σοφός.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέρουν ότι ο Απόστολος Λύτρας μέσω του viber group έστειλε πάνω από 10 μηνύματα στη στη σύζυγό του, στο ένα εκ των οποίων ανέφερε χαρακτηριστικά: «δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Σημειώνεται πως χθες το βράδυ η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο μπήκαν στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του ποινικολόγου, για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Σημειώνεται πως έξω από το σπίτι βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας, όμως από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το panic button, κατέφτασαν άλλα δύο περιπολικά και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.
Συγκεκριμένα, από την πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κατατέθηκε μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια, η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα, μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.
Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται, ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός, να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή του κράτηση.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διάταξης οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook