Η Σοφία Πολυζωγιπούλου θα ζητήσει την ανάκληση της απόφασης να αφθ4εί ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας μετάν τα χθεσινοβραδινά επεισόδια

Η Σοφία Πολυζωγιοπούλου , μετά την εισβολή στο σπίτι της χτές το βράδυ από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και έναν  συνεργάτη του προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων.

Συγκεκριμένα υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ίδιου του ποινικολόγου μετά από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ και την έκαναν να ενεργοποιήσει το panic button.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μεγάλη τους κόρη πήγαν στο σπίτι στον Γέρακα με δικηγόρο, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση αλλά και τη λιποθυμία της Πολυζωγοπούλου, η οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Λύτρας της έστειλε απειλητικό μήνυμα στο οποίο κατά πληροφορίες της έγραφε «στείλε τα λεφτά και τα ρούχα». Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της, Θέμης Σοφός, η κυρία Πολυζωγοπούλου είχε ενταχθεί χωρίς τη συναίνεσή της σε ένα viber group, στο οποίο εστάλησαν «μηνύματα που έχουν χαρακτήρα προτρεπτικό, όχι παραινετικό, χαρακτήρα ομάδας ανθρώπων που θέλει να ασκήσει πιέσεις στη Σοφία».(Δείτε εδώ τις δηλώσεις του κ.Σοφού)

Σύμφωνα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί ενώ η πρώην σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα υποβλήθηκε για παραβίαση δικαστικής εντολής (σ.σ. στον ποινικολόγο έχει υποβληθεί ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του) γιατί η Σοφία Πολυζωγοπούλου υποστηρίζει ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα μετά από όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα. Η μήνυση αφορά παραβίαση των περιοριστικών όρων, τόσο  της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος, υποστηρίζει ο δικηγόρος του Λύτρα

Από την πλευρά του ο ο συνήγορος του ποινικολόγου Πέτρος Πανταζής υποστήριξε ότι δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος από τον Απόστολο Λύτρα καθώς και ότι είχε υπάρξει ενημέρωση για την επίσκεψη στο σπίτι στον Γέρακα της πρώην συζύγου του και δικηγόρου

«Υπάρχει ένας όρος για τον κ. Λύτρα να μετοικήσει από την κατοικία του και να μην πλησιάζει τη σύζυγο του. Για να μετοικήσει πρέπει να πάρει προσωπικά του αντικείμενα. Υπήρχε επικοινωνία του ετέρου συναδέλφου υπεράσπισης για να μεταβεί η πρώην σύζυγος και η κόρη του για να πάρουν τα πράγματα και προς έκπληξή τους υποβλήθηκε μήνυση» είπε στο Action24.

«Φυσικά υπήρχε ενημέρωση, δεν εμφανίζονται 3 άνθρωποι σε ένα σπίτι χωρίς να υπάρχει ενημέρωση» επέμεινε.

Όπως συμπλήρωσε «ο κ. Λύτρας δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο, δεν εστάλη κανένα απειλητικό μήνυμα, αυτά είναι αστειότητες και το μόνο που έγινε ήταν μια προσπάθεια να παραληφθούν ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του κ. Λύτρα».

«Ό,τι και να έγινε οι περιοριστικοί όροι δεν παραβιάστηκαν. Για να μην συναναστραφεί και πλησιάσει τη σύζυγό του έστειλε ανθρώπους για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα, έπρεπε να πάρει τα ρούχα του, εκεί ήταν το σπίτι του» κατέληξε ο κ. Πανταζής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook