Περιγράφοντας τι συνέβη στο σπίτι που μένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, , ο Θέμης Σοφός είπε: "Άνοιξε με τα κλειδιά η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και μπήκε στον αύλειο χώρο. Δημιουργήθηκε ένταση".

Πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Εισαγγελία η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η 37χρονη δικηγόρος και νυν σύζυγος του ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με την μήνυση πoυ κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο, καθώς το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που μένει η κυρία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

Περιγράφοντας τι συνέβη στο σπίτι που μένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, , ο Θέμης Σοφός είπε: “Άνοιξε με τα κλειδιά η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και μπήκε στον αύλειο χώρο. Δημιουργήθηκε ένταση”.

Εξήγησε ότι οι τα τρία άτομα έφτασαν στο σπίτι του θύματος με προτροπή του κ. Λύτρα και δεν συμμορφώθηκαν στις εντολές του αστυνομικού που βρίσκεται στο σημείο για την προστασία της 37χρονης.

Ο κ. Σοφός σημείωσε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι χτυπημένη και κακοποιημένη βάναυσα “με συμπεριφορά που μόνο ως ζωώδες ένστικτο μπορεί να χαρακτηριστεί”.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, οι κινήσεις του Απόστολου Λύτρα αναμένεται να οδηγήσουν σε σύλληψη και αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ανοίγει ο δρόμος και για την προφυλάκισή του, την οποία και θα ζητήσουν.

Η μήνυση πάντως για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στρέφεται και σε βάρος του Απόστολου Λυτρα και ενός δικηγόρου που αφέθηκε ελεύθερος. Ο γνωστός ποινικολόγος που παραδέχτηκε τον ξυλοδαρμό της συζύγου, αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απ. Λύτρας αναμένεται να παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέρουν ότι ο Απόστολος Λύτρας μέσω του viber group έστειλε πάνω από 10 μηνύματα στη στη σύζυγό του, στο ένα εκ των οποίων ανέφερε χαρακτηριστικά: «δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Το επεισόδιο που σήμανε συναγερμό στην ΕΛΑΣ
Η πρώην σύζυγος του Απ. Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο μπήκαν στο σπίτι στον Γέρακα, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του ποινικολόγου, για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Σημειώνεται πως έξω από το σπίτι βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας, όμως από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το panic button, κατέφτασαν άλλα δύο περιπολικά και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

Τότε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, η οποία και κρατείται, αλλά και στον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος παράλληλα της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook