Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Απόστολου Λύτρα ενδέχεται να εκδοθεί για παραβίαση περιοριστικών όρων

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή ασκήθηκε σε βάρος της πρώτης συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος η νυν σύζυγος του δικηγόρου, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μετά την άσκηση της δίωξης η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωτο Μονομελές Δικαστήριο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειες της αναφορικά με τον δικηγόρο , συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον οποίο επίσης έχει μηνύσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η μήνυση της αφορά το χτεσινοβραδινό επεισόδιο , όταν η πρώτη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με δικηγόρο –συνεργάτη του γραφείου πήγαν στο σπίτι που μένει η κυρία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα , ανοίγοντας με τα κλειδιά του σπιτιού με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button, να διπαληκτίζονται και να λιποθυμά. .

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου χτες το βράδυ κατέθεσε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος προτίθεται πάντως να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης, κ΄λατι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Αντίγραφα της παραπάνω δικογραφίας με τη μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου θα αποσταλούν και στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, όπου απολογήθηκε ο δικηγόρος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ.Λύτρα. Σε θετική περίπτωση θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ποινικολόγου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook