Ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα λίγο μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης εις βάρος του.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης προσήλθεκαι παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής τουεκδόθηκε από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Ο κ. Λύτρας, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε για το ένταλμα σύλληψης παραδόθηκε, ενώ αρνείται ότι έστειλε απειλητικό μήνυμα. Ο ίδιος βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια.

Ο Απόστολος Λύτρας το πρωί της Πέμπτης θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια θα προφυλακιστεί.

Στους δημοσιογράφους έξω από το αστυνομικό τμήμα δήλωσε: : «Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, την σύζυγό μου δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου. Φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους από εσάς να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου δεν είναι οικογενειακή».

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές σε βάρος του Απόστολου Λύτρα μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του στην 18η τακτική ανακρίτρια για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η έκδοση εντάλματος σε βάρος του κατηγορούμενου σε βαθμό κακουργήματος δικηγόρου για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ήρθε μετά το αίτημα που υπέβαλε σήμερα η κ. Πολυζωγοπούλου δια του δικηγόρου της Θέμη Σοφού. Στο αίτημά της η δικηγόρος έκανε λόγο για παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο σύζυγό της, επικαλούμενη μηνύματα που έλαβε από εκείνον αλλά και την επίσκεψη της πρώην συζύγου του και δυο ακόμη προσώπων στο σπίτι της στο Γέρακα.

Μάλιστα τα τρία άτομα αυτά μπήκαν στον αύλειο χώρο του σπιτιού της με τα κλειδιά που τους είχε δώσει ο Απόστολος Λύτρας. Ακολούθησε διαπληκτισμός έντονος με τον πατέρα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ενώ από την ταραχή της η γυναίκα πάτησε το κουμπί πανικού και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Υπενθυμίζεται ότι ι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον Απόστολο Λύτρα μετά την απολογία προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ήταν: Υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό του σπίτι με το θύμα, απαγόρευση να πλησιάζει η να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο τη σύζυγό του και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Τουλάχιστον οι δύο από τους όρους μετά τα χθεσινοβρδινά επεισόδια με την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κρίθηκε ότι παραβιάστηκαν και πλέον οι δικαστικές αρχές δείχνουν την πόρτα των φυλακών στον κατηγορούμενο δικηγόρο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook