Μετά από ένα σύντομο τέτ α τετ με τον εισαγγελέα των φυλακών αποφασίστηκε να κρατηθεί στην ΣΤ΄πτέρυγα των φυλακών, την αποκαλούμενη και VIP στο κελί Α4, μαζί με ακόμη δύο κρατούμενους, έναν για ναρκωτικά και έναν για απάτη

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές του Κορυδαλλού, περνά ως προφυλακισμένος ο Απόστολος Λύτρας, ο γνωστός δικηγόρος που μέσα σε λίγες πέρασε από τα έδρανα των συνηγόρων στην αντιπέρα όχθη των κατηγορουμένων και κρατουμένων στις φυλακές.

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται για λόγους ασφαλείας στην VIP έκτη πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται συνήθως πρόσωπα κατηγορούμενοι ή καταδικασμένοι για οικονομικά εγκλήματα, αλλά και πρόσωπα γνωστά στο δημόσιο βίο που στερούνται την ελευθερία τους. Εκεί κατά καιρούς έχουν κρατηθεί ο Λάκης Γαβαλάς , ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο ισχυρός άνδρας της Follie- Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος κ.α.
Ο γνωστός δικηγόρος οδηγήθηκε στο κελί 4 της ΣΤ πτέρυγας , όπου βρίσκονται άλλοι δύο κρατούμενοι: Ένας επιχειρηματίας από την Αράχωβα που βρίσκεται στη φυλακή για απάτες και ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για διακίνηση κοκαΐνης.

Τον Απόστολο Λύτρα επισκέφτηκαν ο δικηγόρος του και την αδερφή του, η οποία μεταξύ άλλων του πήγε στη φυλακή και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.
Τον Απόστολο Λύτρα μπορούν να επισκέπτονται στη φυλακή οι δικηγόροι του και οι συγγενείς πρώτου βαθμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews στο MEGA η πρώτη προστριβή του ποινικολόγου ήρθε με τον συγκρατούμενό του που είναι ο επιχειρηματίας από την Αράχωβα. Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό ο ποινικολόγος είναι μανιώδης καπνιστής κι όταν πήγε να ανάψει τσιγάρο του είπε ο επιχειρηματίας από την Αράχοβα ότι έχει κάνει εγχείρηση στους πνεύμονές και δεν μπορεί τον καπνό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – ο Απόστολος Λύτρας σε ακρόαση που είχε με την διευθύντρια των φυλακών εξέφρασε φόβους για την ζωή του, καθώς είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στην φυλακή λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει. Κι αυτή με την σειρά της τον παρέπεμψε για τα αιτήματά του στον εισαγγελέα συμπληρώνοντας όλα τα αναγκαία έγγραφα για τα αιτήματά του.

Ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας μίλησε στο Live News για τις πρώτες ώρες του Απόστολου Λύτρα στην φυλακή του Κορυδαλλού.

«Δεν είναι μόνο η πρώτη νύχτα δύσκολη για κάποιον νεοεισερχόμενο κρατούμενο. Είναι ο πρώτος κι ενδεχομένως και ο δεύτερος μήνας που είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Η ψυχολογία των νεοεισακτέων κρατουμένων επιβαρύνεται πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αντιμετώπισή τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook