Στη φυλακή οδηγήθηκε τελικά ο Απόστολος Λύτρας κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του αλλά και επειδή παραβίασε τους όρους που του είχαν απαγορεύσει κάθε επαφή με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Όπως είδαμε όλες αυτές τις μέρες μετά την αποτρόπαια πράξη του ξυλαδρμού της Σοφία Πολυζωγοπούλου , στο πλευρό του Απόστολου Λύτρα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η πρώην σύζυγος του και οι κόρες του από τον πρώτο του γάμο.
Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα είναι 48 ετών και στο επάγγελμα επίσης δικηγόρος, ενώ το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2014 πριν γίνει ο γάμος του Απόστολου Λύτρα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μάλιστα λίγο πριν απολογηθεί στην ανακρίτρια κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης η μεγαλύτερη κόρη του, η πρώην σύζυγός του και ο δικηγόρος και κουμπάρος του Σπύρος Δημητρίου.

Η εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό στο OPEN έφερε στο φως τα όσα κατέθεσε η μητέρα των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών του, η οποία επεσήμανε πως ο Απόστολος Λύτρας δεν ήταν βίαιος και απότομος.

«Είναι εξαιρετικός πατέρας και άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του και ηθικά και οικονομικά. Μας στηρίζει όλους. Και με τη νυν σύζυγό του τα παιδιά του έχουν άριστες σχέσεις και μένουν μαζί πολλές φορές. Μεταξύ μας είχαμε κάποτε ένα φραστικό επεισόδιο και από θυμό του είχα κάνει τότε μήνυση για το φραστικό αυτό επεισόδιο αλλά είχα υπερβάλει. Στο δικαστήριο όμως απαλλάχτηκε γιατί κατέθεσα τα γεγονότα όπως ακριβώς είχαν συμβεί. Ποτέ δεν υπήρξε βιαιότητα από μέρους του ούτε σε εμένα ούτε στα παιδιά του. Θα ήταν άδικο να πω κάτι εναντίον του» κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του OPEN, η πρώην σύζυγός του, η οποία το 2017 τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία.

Νωρίτερα, και η 19χρονη κόρη του Απόστολου Λύτρα είχε καταθέσει, λέγοντας πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και δε μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Ο πατέρας μου δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 ετών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μία μητριά. Ο ίδιος ο πατέρας μου επιδίωξε ότι έχουμε άριστες σχέσεις. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της, αντιθέτως πάντα τη βοηθούσε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δε μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μάς προστάτευε και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook