O αξιωματικός της ΕΛΑΣ συνελήφθη μετά από καταγγελία της δόκιμης αστυνομικού. Κατασχέθηκαν το κινητό και ψηφιακά αρχεία.

Αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους της ΕΛΑΣ από την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) με θύμα μία 22χρονη δόκιμο αστυνομικό και δράστη έναν 35χρονο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο  35χρονος αστυνομικός συνελήφθη χτες από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την αυτόφωρη διαδικασία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκδικητική πορνογραφία.

Η Αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη του 35χρονου συναδέλφου τους μετά από καταγγελίες για διακίνηση ροζ βίντεο με άτομο πιθανότατα δόκιμη αστυνομικό, όπου απεικονίζεται η γενετήσια ζωή του θύματος.

Ακολούθησε ενδελεχής διερεύνηση  της καταγγελίας, σχετικά με διακίνηση οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο), στο οποίο απεικονίζεται η γενετήσια ζωή της γυναίκας και προέκυψε η εμπλοκή του συγκεκριμένου αξιωματικού στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα κατά διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης αναφορικά με δημοσιεύματα ιστοσελίδων που αφορούσαν σε δόκιμη αξιωματικό της ΕΛΑΣ που φαινόταν σε βίντεο να έχει ερωτικές περιπτύξεις, κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης μετέβη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων, όπου και διαπιστώθηκε ότι τα δημοσιεύματα αφορούσαν σε δόκιμο υπαστυνόμο.

Στο πλαίσιο της διενεργηθείσας έρευνας, εξετάστηκε ενόρκως τόσο ο Διοικητής της Σχολής, όσο και η αρμόδια Αξιωματικός, καθώς και η δόκιμος-θύμα, η οποία και υπέδειξε ως υπαίτιο τον συλληφθέντα αστυνομικό και πρώην εκπαιδευτή της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως είπε η νεαρή αστυνομικός, διατηρούσε με τον αξιωματικό σύντομης διάρκειας ερωτική σχέση το καλοκαίρι του 2021 τονίζοντας παράλληλα πως μόνο αυτός είχε στην κατοχή του το επίμαχο βίντεο.

Όπως φαίνεται μετά τον χωρισμό τους ο αξιωματικός για την εκδικηθεί διέρρευσε το ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χτες στην οικία του αξιωματικού , παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος του Αξιωματικού για την εν λόγω υπόθεση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook