Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου με τη προσπάθεια που γίνεται από το περιβάλλον του γνωστού δικηγόρου ότι είναι δήθεν αδίστακτη. Διαψεύδει τα περί οικονομικής κατάρρευσης του δικηγορικού της γραφείου. Τι λένε άτομα από το περιβάλλον της δικηγόρου. Τι έγινε το βράδυ με το επεισόδιο στο σπίτι της που οδήγησε στη σύλληψη του Απόστολου Λύτρα.

Ενοχλημένη φέρεται η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον γνωστό ποινικολόγο.

Πρόσωπο από το πολύ στενό της περιβάλλον, μίλησε στον ΑΝΤ1 και μετέφερε την ενόχληση της δικηγόρου για την προσπάθεια που γίνεται να προκληθεί πλήγμα, όπως υποστηρίζει, στην προσωπικότητά της.

H σύζυγος του Απόστολου Λύτρα καταγγέλλει μέσω του περιβάλλοντός της ότι επιδιώκεται να παρουσιαστεί ως αδίστακτη και ότι θέλει να καταστρέψει τον εν διαστάσει σύζυγό της

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα είναι πεπεισμένη πως άτομα από το περιβάλλον του ποινικολόγου προσπαθούν σκόπιμα να την παρουσιάσουν ως αδίστακτη που έχει στόχο να τον καταστρέψει και να διαλύσει το δικηγορικό του γραφείο.

“Προσπαθούν να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή”, φέρεται να λέει η 37χρονη στους δικούς της ανθρώπους.

Η 37χρονη δικηγόρος ισχυρίζεται ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του Απόστολου Λύτρα λένε ψέματα για να τη φοβίσουν .

Η ίδια κατάλαβε την προσπάθεια αυτή όταν διάβασε τα μηνύματα στην περιβόητη ομαδική συνομιλία στο Viber, όπου διαπίστωσε ότι επιχειρείται η μετατόπιση της συζήτησης από την κακοποίησή της στα οικονομικά ζητήματα.
Η 37χρονη, σύμφωνα με το στενό πρόσωπο του περιβάλλοντός της, μέχρι και προχθές πλήρωνε τις υποχρεώσεις του δικηγορικού γραφείου. Διαψεύδει ότι είναι απλήρωτοι οι συνεργάτες της και ότι το δικηγορικό γραφείο, για το οποίο δούλεψε σκληρά, καταρρέει.

Το επεισόδιο στο σπίτι της – Τι ζητούσε ο Λύτρας
Όσον αφορά στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι της με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, το άτομο από το περιβάλλον της δικηγόρου ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ πήγαν όχι για να πάρουν χρήματα για τις σπουδές της μεσαίας κόρης του Απόστολου Λύτρα, αλλά τα κλειδιά της Porsche μέσα στην οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια και η οποία ακόμα δεν έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Επέστρεψε στο σπίτι η 9χρονη κόρη του ζευγαριού
Τέλος, η εννιάχρονη κόρη του ζευγαριού επέστρεψε μόλις χθες στο σπίτι, καθώς τώρα άρχισαν να υποχωρούν τα πρηξίματα από τα χτυπήματα στο πρόσωπό της. Η 37χρονη δεν έχει πει ακόμα την αλήθεια στο παιδί, και με τη βοήθεια ειδικών αναζητά τον τρόπο που θα της εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Κύριο μέλημα της εν διαστάσει συζύγου του Απόστολου Λύτρα είναι η κόρη της και να μη διαταραχθεί η ψυχολογία της με όλα όσα έχουν συμβεί

“Εμένα με νοιάζει η κόρη μου να με κοιτά στα μάτια, ακόμα κι αν είναι μαυρισμένα”, φέρεται να λέει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα στους δικούς της ανθρώπους, ενώ πλέον μαζεύει το κουράγιο της και είναι έτοιμη να απαντήσει στα “χτυπήματα” που όπως υποστηρίζει συνεχίζει να δέχεται η προσωπικότητα και η επαγγελματική της αξιοπιστία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook