Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό και χωρίς να δοθεί αναστολή στην έκτιση της ποινής του κρίθηκε ο 46χρονος άνδρας που χτύπησε με σιδερένιο λοστό την 25χρονη σύντροφο του.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Φιλιατρά με θύμα μια 25χρονη γυναίκα που ο 46χρονος σύζυγος της , αλβανικής καταγωγής την χτύπησε με σιδερένιο λοστό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ο δράστης συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σήμερα μάλιστα ο 46χρονος καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 25χρονης συζύγου του σε φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών χωρίς να του δοθεί αναστολή και με την εντολή πραγματικής έκτισης της ποινής του. Έτσι ο δράστης της επίθεσης σε βάρος της συντρόφου θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Κατά την ακροαματική διαδικασία παραδέχτηκε την πράξη του ζητώντας συγνώμηενώ υποστήριξε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά φέρθηκε βίαια μετά από χρήση αλκοόλ.

Η γυναίκα όμως από την πλευρά της κατέθεσε ότι στα δύο χρόνια που μένουν μαζί είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και με σιδερένια βέργα στο σώμα.

Τις προηγούμενες φορές δεν είχε καταγγείλει το γεγονός καθώς την έπειθε ζητώντας συγνώμη αλλά και την απειλούσε πως αν αποκαλύψει την αλήθεια θα την χτυπήσει ξανά. Στο τελευταίο περιστατικό οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όπως είπε θα το έκανε και η ίδια γιατί είχε φτάσει στα όριά της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook