Ο οδηγός που χτύπησε την 17χρονη έφυγε από το σημείο. Η κοπέλα έμεινε αιμόφυρτη στο δρόμο αρκετά λεπτά μέχρι να τη βοηθήσουν και να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ άλλοι διερχόμενοι οδηγοί

Εξαιρετικά κρίσιμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας της 17χρονης, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Αθηνών.
Η 17χρονη εκείνη την ώρα προσπαθούσε να διασχίσει τη λεωφόρο Αθηνών στο Περιστέρι, όταν ο άγνωστος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε στον δρόμο αιμόφυρτη, τραυματισμένη και αβοήθητη.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr από τη στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει την 17χρονη στη Λεωφόρο Αθηνών στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η 17χρονη κοπέλα να στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου και απ’ότι φαίνεται κάνει το πρώτο βήμα για να διασχίσει τη Λεωφόρο Αθηνών στο Περιστέρι. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο την χτυπά, την πετάει αρκετά μέτρα μακριά και εξαφανίζεται!

Ένα δευτερόλεπτο αργότερα αυτοκίνητο που ακολουθεί προσπαθεί απλά να αποφύγει το σώμα της κοπέλας, που βρίσκεται στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Αθηνών – με κατεύθυνση προς το κέντρο.

Από το βίντεο δεν προκύπτει αν ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε σταμάτησε για να βοηθήσει την κοπέλα.
Στη συνέχεια φαίνεται ένα αυτοκίνητο με alarm να κόβει ταχύτητα, αλλά και αυτός ο οδηγός δεν είναι σαφές αν τελικά σταμάτησε ή απλά προσπάθησε να την αποφύγει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα είχε παραμείνει στο οδόστρωμα για περίπου εφτά λεπτά με αρκετά από τα αυτοκίνητα που διέρχονταν να μην σταματούν και να προσπαθούν να αποφύγουν το χτυπημένο σώμα της.
Τελικά, η 17χρονη δέχτηκε τη βοήθεια περαστικών και οδηγών των διερχόμενων αυτοκινήτων, που την είδαν πεσμένη στο οδόστρωμα.

Αυτοί ήταν που ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ με την κοπέλα να μεταφέρεται στο Αττικό Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, να είναι διασωληνωμένα και να δίνει μάχη για τη ζωή της. .
Να σημειωθεί ότι είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του δράστη καθώς η περιοχή είναι γεμάτη κάμερες λόγω των καταστημάτων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook