Νέα στοιχεία για συνεχή κακοποίηση της συντρόφου του αλλά και της πρώην συζύγου του βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που συνελήφθη χτες μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, επίσης δημοσιογράφου της ΕΡΤ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του 45χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο, απ όπου η δίκη του αναβλήθηκε για την Παρασκευή μετά από αίτημα του συνηγόρου του. Ωστόσο μέχρι τότε ο δημοσιογράφος θα παραμείνει κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Όσον αφορά παλαιότερα περιστατικά που φέρεται να κατήγγειλε και η εν διαστάσει σύζυγός του και η σύντροφός του, αυτά θα εξεταστούν από τον Εισαγγελέα

Το άγνωστο περιστατικό στις τουαλέτες της ΕΡΤ
Την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού δημοσιογράφου από τον σύντροφό της, επίσης δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, εδώ και έναν χρόνο είχε ερωτική σχέση με το θύμα. Και οι δύο εργάζονταν στην ΕΡΤ, στο ίδιο τμήμα και σε διπλανά γραφεία.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι πριν από το περιστατικό της περασμένης Κυριακής, ο 45χρονος δημοσιογράφος είχε κακοποιήσει και πάλι τη σύντροφό του και μάλιστα μέσα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Εργαζόμενοι στην κρατική τηλεόραση είχαν ακούσει φωνές και ιδιαίτερη ένταση στις τουαλέτες. Τότε όμως, τόσο το θύμα, όσο και ο θύτης είπαν ότι είχαν έναν διαπληκτισμό και δεν υπήρξε χειροδικία. Ωστόσο χθες, η δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς ότι και τότε, ο φερόμενος ως δράστης την είχε χτυπήσει στις τουαλέτες της ΕΡΤ.

Tην προειδοποίησε η πρώην σύζυγος
Παράλληλα, το θύμα, φέρεται να προσκόμισε μηνύματα που της είχε στείλει στο κινητό της τηλέφωνο η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου, στα οποία υπάρχουν ενδείξεις και για τη δική της κακοποίηση, με την γυναίκα να την προειδοποιεί ότι θα πάθει τα ίδια.

Χθες κατέθεσε κι εκείνη στην αστυνομία και φέρεται να κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον δημοσιογράφο πολλές φορές, ενώ προσκόμισε και αποδεικτικά στοιχεία.

Πάντως, ο δημοσιογράφος τη Δευτέρα, πριν προχωρήσει στην καταγγελία η σύντροφός του, την καλούσε επανειλημμένως στο τηλέφωνο και της έστελνε μηνύματα για να τα ξαναβρούν, ενώ αιφνιδιάστηκε όταν είδε τους αστυνομικούς που πήγαν για να τον συλλάβουν.
Δείτε το ρεπορταζ του MEGA

Σύμφωνα με την αναφορά της Αστυνομίας για το τελευταίο περιστατικό του ξυλοδαρμού της δημοσιογράφου από τον 45χρονο συνάδελφο της αλλά και την βίαιη συμπεριφορά του κατά το παρελθόν και σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου εκτίθενται τα εξής:

«Στις 23.06.24 και περί ώρα 22.00 ο δημοσιογράφος κακοποίησε τη σύντροφό του, χαστουκίζοντάς τη, σπρώχνοντάς την και τραβώντας της τα μαλλιά και αφού πήγε στο ΚΑΤ περί ώρα 1.18 στις 24.06.24, της έστελνε μηνύματα ενώ αυτή ήταν στο νοσοκομείο, υβριστικά κι απειλητικά, ενώ της έλεγε ότι κάτω από το σπίτι της και θέλει να της μιλήσει, πράγμα το οποίο αυτή δεν ήθελε.

Εν συνεχεία, στις 24.06.24 και ώρα 20.30 την έπαιρνε τηλέφωνο, προκαλώντας της φόβο κι ανησυχία. Η δημοσιογράφος μας ανέφερε ότι στις 24.06.24 και ώρα 23.30 η εν διαστάσει σύζυγός του την ενημέρωσε ότι και αυτή την απείλησε. Η εν διαστάσει σύζυγος, προσήλθε στην Υπηρεσία μας, όπου και μας ανέφερε απειλές σε βάρος της από τον δημοσιογράφο στις 23.00 στις 24.06.24 μέσω τηλεφώνου.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας του τμήματος Ομόνοιας. Η δημοσιογράφος, επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της, ο οποίος δεν αποδέχεται τις σε βάρος του κατηγορίες, καθώς στην έκθεση εξέτασης κατηγορουμένου ανέφερε ότι δέχτηκε εκείνος σωματική βία κι εξύβριση από τη σύντροφο και συνάδελφό του.

Η εν διαστάσει σύζυγος δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του και ο δημοσιογράφος δεν αποδέχεται τις σε βάρος του κατηγορίες».

Τι ισχυρίζεται ο 45χρονος δημοσιογράφος

Άλλη εκδοχή στα γεγονότα έδωσε ο 45χρονος. Παραδέχτηκε μετά τη σύλληψη του πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής, αλλά πως εκείνη που χειροδίκησε ήταν η 30χρονη σύντροφος του.

«Στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ μας. Δέχτηκα σωματική βία και εξυβρίσεις από την σύντροφο μου. Με χτύπησε στο στήθος μου με τις παλάμες της. Με χαστούκισε πολλές φορές στο πρόσωπο με συνέπεια την πρόκληση αιμορραγίας στο αριστερό μου αυτί», ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος.

Ο 45χρονος μάλιστα ζήτησε την ποινική δίωξη της συντρόφου του για το αδίκημα της σωματικής βίας και της εξύβρισης.

Οι αξιωματικοί από την πλευρά τους ζήτησαν να εξεταστούν και οι δύο από ιατροδικαστή και τους ενημέρωσαν για το κουμπί πανικού, το οποίο κι έλαβαν η 30χρονη και η 36χρονη αλλά αρνήθηκε να λάβει ο 45χρονος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook