"Με χαστούκισε, με έσπρωξε και με τράβηξε από τα μαλλιά¨, είπε η 30χρονη για τον 45χρονο δημοσιογράφο της ΕΡΤ και σύντροφο της περιγράφοντας τον ξυλοδαρμό της την περασμένη Κυραική το βράδυ.

Την ίδια ώρα ο 45χρονος μέσω του δικηγόρου του αρνείται και υποστηρίζει ότι εκείνη τον χτύπησε. Πάντως μετά την αναβολή της δίκης του για την Παρασκευή κρατείται.

Ωστόσο παρά τους ισχυρισμούς του η 30χρονη σύντροφος του ενώ ήταν στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί τα κημερώματα την εξέταζαν για τα τραύματα που είχε στη γνάθο καταθέτει ότι ο σύντροφος της και κακοποιητής της «άρχισε να μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα ενώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο. Μου έλεγε ότι είναι κάτω από το σπίτι μου και ότι θέλει να μου μιλήσει”.

Οι γιατροί στο ΚΑΤ διέγνωσαν κάκωση στη γνάθο. Παρόλα αυτά η 30χρονη δεν είχε αποφασίσει να καταγγείλει τον 45χρονο.

Όλα άλλαξαν μετά από μια κλήση που είχε με την πρώην σύζυγο του φερόμενου ως δράστη που την ενημέρωσε πως κι εκείνη δεχόταν απειλές από τον 45χρονο.

“Το απόγευμα της Δευτέρας στις 20:30 άρχισε να με καλεί στο τηλέφωνο, κάτι που μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία. Στις 23:00 το βράδυ επικοινώνησα με την εν διαστάσει σύζυγό του και με ενημέρωσε ότι κι αυτήν την απείλησε μέσω τηλεφώνου”.

Μετά από αυτήν την κλήση η 30χρονη αποφάσισε να κατονομάσει τον κακοποιητή της. Το μεσημέρι της Τρίτης η νεαρή δημοσιογράφος πέρασε το κατώφλι του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια και προχώρησε σε καταγγελία. Ο 45χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 30χρονη
Στο Live News μίλησε αποκλειστικά συγγενής της 30χρονης που κακοποιήθηκε από τον 45χρονο δημοσιογράφο. Όπως λέει, η 30χρονη καταγγέλλουσα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
«Χθες, η ίδια μου αποκάλυψε το τι συνέβη. Ήταν χτυπημένη 2 μέρες πριν αλλά μας απέφευγε. Έμενε σε μια φίλη της προφανώς, για να μην την δούμε σε αυτή την κατάσταση. Με τον δράστη είχαν σχέση λίγο καιρό, κάποιους μήνες. Η κοπέλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είναι μαύρο χάλι. Είναι χτυπημένη στο κάτω μέρος του προσώπου, στη γνάθο».

Μεταξύ άλλων το περιβάλλον της 30χρονης αναφέρει πως την στηρίζει και εύχεται να είναι το τελευταίο περιστατικό κακοποίησης.

«Όλοι οι δικοί της άνθρωποι είμαστε στο πλευρό της. Πάντα συζητούσαμε για θέματα που αφορούσαν την βία και η ίδια έκανε σχετικά ρεπορτάζ. Ποτέ δεν το περιμέναμε όλο αυτό που συνέβη. Μακάρι να είναι το τελευταίο περιστατικό. Τον δράστη τον γνωρίζαμε από την τηλεόραση, δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του, αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η βία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook