Ο δράστης τσακώθηκε με τους συγκρατούμενούς του για την θερμοκρασία του κλιματισμού και πάνω στην συμπλοκή σκότωσε τον 35χρονο Αλβανό και τραυμάτισε τον άλλο συγκρατούμενό του από το Κόσσοβο.

Ο δράστης τσακώθηκε με τους συγκρατούμενούς του για την θερμοκρασία του κλιματισμού και πάνω στην συμπλοκή σκότωσε τον 35χρονο και τραυμάτισε τον άλλο συγκρατούμενό του.

Ο δράστης, που ομολόγησε τις πράξεις του, είναι ένας ισοβίτης Αλβανός που είχε καταδικαστεί για την δολοφονία ενός 35χρονου ομοεθνή του και του μόλις 23 μηνών γιου του στην Καλαμάτα! Σύμφωνα με την ΕΡΤ το διπλό φονικό συνέβη τον Νοέμβριο του 2011, και ο ισοβίτης πλεόν , είχε αναλάβει συμβόλαιο θανάτου γνωστού μαφιόζου της Μεσσηνίας με το ψευδώνυμο Τσακ Νόρις ή Μπίλ ο Καναδός. Μάλιστα τότε ο σκληρός κακοποιός είχε σκοτώσει πρώτα το νήπιο μπροστά στα μάτια του πατέρα του και στην συνέχεια εκτέλεσε και τον ίδιο.

Όπως έγινε γνωστό ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής, ταυτοποιήθηκε από βίντεο που υπήρχαν στον χώρο και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Ο νεκρός είναι επίσης βαρυποινίτης, καθώς το 2017 είχε δολοφονήσει έναν ψιλικατζή και μία ηλικιωμένη πάνω σε ληστεία, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Χανίων, ενώ είχε συλληφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με επεισοδιακό τρόπο, αφού είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρσμα και εισέβαλαν τα ΕΚΑΜ.

Ο δράστης τσακώθηκε με τους συγκρατούμενούς του για την θερμοκρασία του κλιματισμού και πάνω στην συμπλοκή σκότωσε τον 35χρονο και τραυμάτισε τον άλλο συγκρατούμενό του.

Ο τραυματίας. 45χρόνων από το Κόσσοβο εξέτιε ποινή για ναρκωτικά.

Στις φυλακές σήμανε συναγερμός καθώς ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των Αλβανών κρατουμένων της Δ΄ Πτέρυγας που δεν ήθελαν να επιστρέψουν στα κελιά λόγω υψηλών θερμοκρασιών και σε αυτούς που επιθυμούσαν να μπούν και κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις και παρουσία της ΟΠΚΕ οι κρατούμενοι επέστρεψαν όλοι στα κελιά τους και αποκαταστάθηκε η ηρεμία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook