Ο 17χρονος οδηγούσε την νταλίκα του πατέρα του και εγκατέλειψε το θύμα μετά το δυστύχημα στην Κάρυστο.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρύστου στην Εύβοια μετά την τραγική είδηση πως σήμερα το πρωί ένα παιδί, ηλικίας 17 ετών, που πήρε τη νταλίκα του πατέρα του και οδηγούσε, δεν πρόσεξε έναν 16χρονο που οδηγούσε μηχανάκι και τον παρέσυρε με το φορτηγό.

Τραγική ειρωνεία,όπως αναφέρει το evima.gr , το άτυχο παιδί που έχασε την ζωή του πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον 17χρονο, που τον εγκατέλειψε στο σημείο του δυστυχήματος.

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καρύστου συνέλαβαν λίγο αργότερα τον 17χρονο οδηγό ο οποίος κρατείται στο Α.Τ Καρύστου. Παράλληλα συνελήφθη και ο πατέρας του 17χρονου

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο evima.gr, πως ο 17χρονος βρίσκεται σε σοκ, καθώς γνώριζε το παιδί που οδηγούσε το μηχανάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του evima.gr, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί όταν το φορτηγόπου οδηγούς ο 17χρονος παραβίασε το stop και βγήκε σε μια διασταύρωση με αποτέλεσμα να παρασύρει το μηχανάκι που οδηγούσε ο 16χρονος.

Διενεργείται προανάκριση για το εάν ο πατέρας εν γνώσει του άφησε το γιο του να οδηγήσει τη νταλίκα χωρίς δίπλωμα η ο 17χρονος πήρε κρυφά το φορτηγό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook