Οδυνηρές μνήμες στη μητέρα της αδικοχαμένης ξύπνησε το νέο τροχαίο με θύμα μια 17χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται

Το νέο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Αθηνών με θύμα μια 17χρονη κοπέλα που την παρέσυραν δύο αυτοκίνητα , το ένα μετά το άλλο και οι οδηγοί τους την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στο δρόμο, με την Αστυνομία να ψάχνει για να τους εντοπίσει.

«Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω;»
Η υπόθεση της 17χρονης ξύπνησε μνήμες της υπόθεσης της Εμμας, όπου το 2022 στην Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε από οδηγό κι εγκαταλείφθηκε στο οδόστρωμα χάνοντας τόσο άδικα την ζωή της.

Η Κέλλυ Καμπάκη, μαμά της Έμμας, μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για την υπόθεση παράσυρσης της 17χρονης στην Λεωφόρο Αθηνών.

«Όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλώς εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο κάτω στο δρόμο κι απλά να τον προσπερνάς. Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook