Πέρασαν μαζί συγκεντρώνοντας ακριβώς την ίδια βαθμολογία και διάλεξαν και την ίδια σχολή. Απίθανο κι όμως αληθινό!

Ο λόγος για τις δίδυμες αδελφές Αγγελική και Αδαμαντία Θεοδωροπούλου, που συγκέντρωσαν στις Πανελλήνιες ακριβώς την ίδια βαθμολογία 17.350 μόρια λές και έγραψαν με …καρμπόν!

Σύμφωνα με το thebest.gr οι δύο αδελφές μαθήτριες του Λυκείου Καστριτσίου επέλεξαν και την ίδια σχολή στην πόλη τους, το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

«Μπορούμε με βάση τα μόρια να εισαχθούμε και σε άλλες σχολές όπως η Ψυχολογία κλπ, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ θεωρητικό το αντικείμενο. ‘Έτσι επιλέξαμε την Κοινωνική Εργασία που έχει πολύ ενδιαφέρον και δράση. Εγώ προσωπικά το ήθελα και το είχα επιλέξει εξ΄αρχής, το είχα αποφασίσει. Στη διαδρομή, πείστηκε και η Αγγελική και έτσι, είμαστε πλέον σίγουρες για το πού θα φοιτήσουμε», λέει η Αδαμαντία. «Διαβάζαμε μαζί, και παρακινούσε η μια την άλλη. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί μας βοηθούσε στο να μην αποσπαστεί η προσοχή μας και ήταν πολύ υποστηρικτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο», λέει η Αγγελική.

Όσο για το πώς αντέδρασαν όταν είδαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία είπαν : «ήταν πολύ πολύ περίεργο, αλλά και πολύ πολύ ωραίο».

Του χρόνου μάλιστα θα δώσουν Πανελλήνιες και τα άλλα δύο αδέλφια τους, δίδυμα κι αυτά, ο ο Νίκος και ο Γιώργος, ελπίζοντας στην ίδια επιτυχία!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook