Στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στη Μύκονο και είχε κάνει καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης είναι ο 54χρονος επιχειρηματίας – μηχανικός τοπογράφος Παναγιώτης Στάθης πατέρας δυο παιδιών, τον οποίο πυροβόλησαν με πάνω από 14 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητο του συνεταίρου του , την ώρα που το πάρκαρε έξω από την εταιρία τους στο Ψυχικό.

Οι αρχές εξετάζουν εάν υπήρχαν διαφορές στο παρελθόν ώστε να εντοπισθεί το κίνητρο της δολοφονίας.Οι έρευνες στρέφονται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην οικοδομική μαφία της Μυκόνου καθώς ο 54χρονος ήταν συνιδιοκτήτης της εταιρίας με το 80% των δραστηριοτήτων της να αφορούν στη Μύκονο. Μάλιστα, φέρεται να διενεργούσε και αυτοψίες έργων στο νησί για λογαριασμό του δήμου και της πολεοδομίας.

Σε καθαρό βίντεο που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, πιθανά από κάμερα ασφαλείας, έχει αποτυπωθεί ο δράστης, ενώ είναι τουλάχιστον 15 οι πυροβολισμοί που έπεσαν.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, το ΙΧ μάρκας BMW χρώματος γκρι σκούρου δεν το οδηγούσε ο κάτοχός του, αλλά ο φίλος του ιδιοκτήτη. Το θύμα πήγαινε να παρκάρει το όχημα, καθώς εκεί είναι τα γραφεία της ομόρρυθμης εταιρείας που δραστηριοποιείται στην παροχή τεχνικών συμβουλών.

Υπεύθυνη η “μαφία της οικοδομής” στη Μύκονο;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα είχε καταγγείλει τον ξυλοδαρμό του στην Αθήνα το 2021. Η μήνυση ήταν κατά αγνώστων, ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κατονομάσει ως υπεύθυνο επίθεσης στη Μύκονο

Αστυνομικές πηγές τοποθετούν το έγκλημα στα δρώμενα της “μαφίας της οικοδομής” στη Μύκονο και εξετάζουν αν σχετίζεται με τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου, ο οποίος είχε πέσει επίσης θύμα επίθεσης στις 7 Μαρτίου ενώ πλησίαζε στο σπίτι του στην περιοχή του ΚΑΤ, στην Κηφισιά.

Το χρονικό της μαφιόζικης επίθεσης και το καρτέρι θανάτου
Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φώς της δημοσιότητας όπου ακούγονται οι πυροβολισμοί από την μαφιόζικη εκτέλεση του άνδρα στο Ψυχικό με τους πυροβολισμούς να πέφτουν κατά ριπάς.

Όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας με περισσότερες από δέκα σφαίρες εκτέλεσαν τον άτυχο άνδρα στο Ψυχικό.

Ο εκτελεστής γαζώνει τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του μπροστά στην εταιρεία του που βρίσκεται σε μια κεντρική όδό, αυτή της 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό. Στην αρχή ακούγονται πάνω από 10 πυροβολισμοί απανωτά, μετά μεσολαβεί κενό και ο δράστης ακούγεται να πυροβολεί άλλες 4 φορές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook