Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα 57χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται μετά την πτώση της στο έδαφος από μπαλκόνι ύψους 3 μέτρων.

Στο νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται 57χρονη γυναίκα από την Ηλεία, που τραυματίστηκε όταν ο πρώην σύντροφός της την έσπρωξε και έπεσε από μπαλκόνι από ύψος τριών μέτρων, σε ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ένας 59χρονος τσακώθηκε με την πρώην σύντροφο του και κατά τη διάρκεια του καβγά έσπρωξε τη γυναίκα που καθόταν στην καρέκλα . με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το κάγκελο του μπαλκονιού και εκείνη να πέσει από ύψος 3 μέτρων.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 57 χρονης γυναίκας από την Αυστρία συνέβη στο Κάτω Σαμικό της Ηλείας, το απόγευμα της Κυριακής.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου και έπειτα σε νοσοκομείο της Πάτρας, μετά την πτώση της από μπαλκόνι και ύψος τριών μέτρων, ύστερα από επεισόδιο που είχε με τον Έλληνα πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο, ενώ κινητοποιήθηκε και το Α.Τ. Κρεστένων.

Ο 59χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, καθώς φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Όπως είπε όλα έγιναν πάνω σε μια στιγμή έντασης και διαπληκτισμού με την πρώην σύντροφό του, η γυναίκα του επιτέθηκε φραστικά και αυτός την έσπρωξε για να την αποθήσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ξύλινο κάγκελο του μπαλκονιού, υποχώρησε με αποτέλεσμα η 57χρονη γυναίκα να φύγει στο κενό μαζί με καρέκλα από ύψος τριών μέτρων και να πέσει στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της ως πολυτραυματία και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook