Από την συμπλοκή που θυμίζει Φαρ Ουέστ ένας άνδρας, αλβανικής καταγωγής, τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Περιστέρι.

Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών έγινε περίπου στις 02.00 με 02.30 τα ξημερώματα στο Περιστέρι κοντά στην οδό Δωδελανήσου. Συγκεκριμένα άγνωστοι μέσα από ΙΧ πυροβόλησαν τουλάχιστον έξι φορές κατά άλλου ΙΧ αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 22χρονου Αλβανού, ο οποίος ήταν ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.

Ο22χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, έχει τραυματιστεί ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει άγριο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που έριξαν τους πυροβολισμούς στο Περιστέρι, μέσα από το ΙΧ ενάντια σε άλλο ΙΧ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 22χρονος τραυματίας είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και είχε αποφυλακιστεί μόλις την προηγούμενη ημέρα από το αιματηρό επεισόδιο.

Στο σημείο του άγριου περιστατικού βρέθηκαν έξι κάλυκες και δύο οβίδες.

Οι Αρχές αναμένεται να συλλέξουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook