Οι καπνοί από τη φωτιά είναι έντονοι και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς οι φλόγες είναι κοντά στα σπίτια. Εκκενώνονται το Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα, το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και το Ίδρυμα “Μέριμνα – Οδηγίες για εκκένωση προς Εγλυκάδα – Από πού ξεκίνησε η φωτιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή του Γηροκομειού στην Αρόη Πάτρας . Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχουν κληθεί και εναέρια μέσα.

Οι καπνοί από τη φωτιά είναι έντονοι και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς οι φλόγες είναι κοντά στα σπίτια.

Λόγω της εξάπλωσης της φωτιάς, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, εκκενώνονται προληπτικά το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο και το Καραμανδανείο Νοσοκομείο Παίδων αλλά και το ϊδρυμα Μέριμνα . Παράλληλα, με μήνυμα από το 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης στους κατοίκους προς Εγλυκάδα.

Σύμφωνα με το pelop.gr στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μεταφέρονται τα παιδιά από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Σημειώνεται πως η φωτιά μπήκε στον χώρο του Καραμανδανείου και έκαψε δέντρα.

Επίσης, οι φλόγες κινήθηκαν και προς το Ίδρυμα Μέριμνα, για το οποίο δόθηκε επίσης εντολή εκκένωσης.
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρων, 10 οχήματα, 3 ελικόπτερα κι 1 αεροσκάφος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του pelop.gr η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε απο έκρηξη σε μετασχηματιστή ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook