Η συμπλοκή μεταξύ των οπαδών έγινε στην οδό Τσόχα. Ενας έκανε χρήση όπλου με πυροβολισμούε. Τραυματίστηκαν τρία άτομα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους.

Συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων οπαδών στην οδό Τσόχα, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19:05, 13/7). Τρία άτομα τραυματίστηκαν, ενώ έγιναν δεκάδες προσαγωγές.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο σοβαρό οπαδικό επεισόδιο, ο ένας τραυματίας έχει δεχθεί πυροβολισμό στο πόδι, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν από ξυλοδαρμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή των τραυματιών, ενώ οι δύο από τους τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Έκτακτο: Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» from Orange Press Agency on Vimeo.

Οι Αρχές προχώρησαν σε 70 προσαγωγές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο, με στόχο να συλληφθούν οι δράστες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί εκ των προσαχθέντων έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για επεισόδια στα γήπεδα και άλλα αδικήματα

Σημειώνεται πως στις 21:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Λάρνακας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook