Ο γνωστός ποινικολόγος, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, έχει υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης

Ο εισαγγελέας στη πρόταση του ζητά να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του Απόστολου Λύτρα και να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου με κατ’ οίκον περιορισμό και ηλεκτρονική επιτήρηση , το λεγόμενο «βραχιολάκι».

Ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωνατική βλάβη που αφορά στον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, επίσης δικηγόρου.

Ο εισαγγελέας στην πρόταση του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών , προτείνει την αποφυλακιση με βραχιολάκι και κατ οίκον περιορισμό του δικηγόρου για τους επόμενους έξι μήνες

Τον τελικό λόγο πάντως για το αν τελικά θα αποφυλακιστεί ο Απόστολος Λύτρας θα τον έχει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θα αποφασίσει εντός των ημερών με βούλευμα.

Ο Απόστολος Λύτρας είχε καταθέσει στις 28 Ιουνίου αίτηση με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησής του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε παραβιάσει τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά την απολογία του, δηλαδή της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε. Ακόμη ανέφερε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook