Η 26χρονη σήμερα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έχει σταματήσει την ενεργό δράση εδώ και λίγα χρόνια.

Νέο σοκ στον ελληνικό αθλητισμό μετά τη μήνυση που κατέθεσε πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής σε βάρος του προπονητή της, που είναι γνωστός στο χώρο, για απόπειρα βιασμού της και ασέλγεια.

Η αθλήτρια είναι 26 ετών και οι καταγγελίες της αφορούν στην περίοδο 2017-2018, ενώ στη μήνυσή της καταγγέλλει και περιστατικά που χρονολογούνται από την περίοδο του 2012, όταν ήταν ακόμη ανήλικη.

Η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής κατέθεσε έγγραφη μήνυση στο ΤΑ Φαλήρου σε βάρος ομοσπονδιακού προπονητή για απόπειρα βιασμού.

Τα αδικήματα που περιγράφει είναι για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας» και για «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους»

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis η μήνυση κατατέθηκε σήμερα Τετάρτη (24/7) το πρωί και 26χρονη  πρωταθλήτρια έχει σταματήσει πλέον την ενεργό δράση της. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μέσα στην μήνυση της περιγράφει αναλυτικά τα περιστατικά κακοποίησης από τον γνωστό προπονητή.

Σημειώνεται πως η καταγγέλλουσα μπήκε στον κόσμο της Γυμναστικής από τα 6 της χρόνια.

Έχει αγωνιστεί σε πάνω από 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και σε 2 Παγκόσμια, καθώς και σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες αλλά και σε άλλους διεθνείς αγώνες.

Ο γνωστός προπονητής για τον οποίο κατατέθηκε η μήνυση, ήταν ο προπονητής πίσω από μεγάλα ονόματα του αθλητισμού.
Ο ίδιος πριν από χρόνια έλεγε για την νεαρή τότε και ανερχόμενη αθλήτρια του «Σε ηλικία 11 χρονών ήρθε κοντά μας. Είναι πολύ καλή αθλήτρια, δουλεύει πολύ και έχει μεγάλο μέλλον. Έχει επίσης μια οικογένεια που τη στηρίζει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook