Θύμα αρπαγής και βιασμού από τέσσερις αγνώστους κατήγγειλε πως έπεσε μια 32χρονη γυναίκα. Πως περιέγραψε τη φρίκη που βίωσε.

Σοκάρει η καταγγελία 32χρονης γυναίκας, η οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες στη Βοιωτία.

Όπως περιέγραψε η 32χρονη, όλα συνέβησαν στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης όταν μετέβη με τη μοτοσυκλέτα της στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου στη Βοιωτία για να συναντήσει τον άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της στο Tik Tok και είχαν κλείσει ραντεβού για να βρεθούν.

Κάποια στιγμή έφτασε στην παραλία ένα αυτοκίνητο με τέσσερις άνδρες.

Ο ένας εξ αυτών την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια – με τη βοήθεια των υπολοίπων – την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο.

Κατόπιν, αφού την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε συνουσία με την χρήση σωματικής βίας λέγοντας της «μην μιλάς θα σε σκοτώσουμε».

Όπως είπε η γυναίκα την τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του οχήματος οι τρεις εξ αυτών την κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Εν συνεχεία οι δράστες αφού την τοποθέτησαν εκ νέου εντός του οχήματος την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την παθούσα να διαφεύγει πεζή.

Κατά τη στιγμή της αρπαγής της και ενώ της είχαν καλύψει τα μάτια με μαντήλι , αυτό μετακινήθηκε λίγομ και είδε τον άνδρα που την κρατούσε. Σύμφωνα με την περιγραφή της, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, καστανόξανθο, ψηλό, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει στα σίγουρα εάν και όταν την καλούσαν για αναγνώριση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook