«Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου»,λέει ο 32χρονος από το Διδυμότειχο.

Ο 32χρονος που αναζητείτο, συνελήφθη σήμερα μετά την καταγγελία της συντρόφου του ότι την κρατούσε επί ένα μήνα φυλακισμένη στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, τη βίαζε συνεχώς και την χτυπούσε άγρια σε όλο της το σώμα ακόμη και με ξύλο.

Την άγρια κακοποίηση της γυναίκας και το βιασμό της καταγράφει και ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 32χρονη γυναίκα στην έκθεση του.

Ο 32χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συζύγου του, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά, αλλά και με μια σύντροφο του από την Αλεξανδρούπολη πριν 2-3 μήνες, στην οποία ασκούσε σωματική βία.

Το βράδυ της Κυριακής κυκλοφόρησαν στο Tik Tok βίντεο του δράστη , στα οποία ο ίδιος δεν φαίνεται , ακούγεται όμως να μιλάει για το περιστατικό και να περιγράφει πώς γνωρίστηκε με την κοπέλα , πως είχαν σχέδια να παντρευτούν αλλά στη συνέχεια τα πράγματα αγρίεψαν μεταξύ τους και εκείνος υποστηρίζει ότι ήθελε να χωρίσουν. Το συγκλονιστικό είναι ότι παραδέχεται ότι την χτύπησε και μάλιστα “πάρα πολύ”, όπως λέει, ενώ αρνείται ότι τη βίασε

Ειδικότερα στο Tik Tok ανέβασε έξι βίντεο διάρκειας περίπου 40 λεπτών, ο 32χρονος παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ότι ξυλοκόπησε την σύντροφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου», ενώ αρνείται ότι βίασε την σύντροφό του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι με την γυναίκα γνωρίστηκαν από το TikTok και ότι στα μηνύματα που της έστελνε απαντούσε ο γιος της καθώς η ίδια είναι αγράμματη. Στην πορεία της επικοινωνίας τους είχανε συνεννοηθεί, όπως λέει, να παντρευτούν και τότε της είπε να πάει από την Χρυσούπολη Καβάλας στο Διδυμότειχο όπου ζει για να βρεθούνε.

@karayilandeligonlum

saatsi ali sertsan yusufoglou

♬ 5 Minute Silence – Dann Close

«Έμεινε μαζί μου ένα μήνα ακριβώς. Πηγαίναμε για ψώνια στο Διδυμότειχο, πηγαίναμε και για βόλτες. Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Μετά από πέντε μέρες της έφερα το Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα μου ζήτησε και χασίς. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι δεν θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει απο το σπίτι», αναφέρει.

Ο 32χρονος λέει στη συνέχεια ότι ζήτησε από την γυναίκα να φύγει από το σπίτι του και να γυρίσει στο χωριό της, καθώς διαπίστωσε ότι του έλεγε ψέματα, ενώ δίνει τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν την τελευταία ημέρα. Όπως λέει, περπατούσαν στο δρόμο όταν η γυναίκα μπήκε σε μια ταβέρνα και άρχισε να φωνάζει πως την κακοποιεί και ζήτησε βοήθεια από τον κόσμο, με τον 32χρονο να τρέπεται σε φυγή.

@karayilandeligonlum

sercan yusufoglou saatsi ali

♬ 10 minutes, meditation, sleep, mindfulness, night(951759) – Gloveity

https://www.tiktok.com/@karayilandeligonlum/video/7399227792522480928?embed_source=121374463%2C121442748%2C121439635%2C121433650%2C121404358%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_name&refer=embed&referer_url=www.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1527086%2Fdidumoteiho-tin-edeira-para-polu-omologei-se-video-sto-tiktok-o-32hronos-pou-kratouse-%2F&referer_video_id=7399210224134982944

Στα επόμενα λεπτά του βίντεο, αναφέρεται και στον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. “Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον Εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα”, ανέφερε.

Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του, φαίνεται η 32χρονη γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, με τον 32χρονο να ισχυρίζεται ότι είναι μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί.

@karayilandeligonlum

sertsan yusufoglou saatsi ali

♬ 11 Binaural Beats 1 Hz – August Son Productions

@karayilandeligonlum

sertsan yusufoglou saatsi ali

♬ πρωτότυπος ήχος – karayilan

Το χρονικό της γνωριμίας και η κακοποίηση της 32χρονης
Η 32χρονη γυναίκα γνώρισε τον δράστη μέσα από το TikTok. Έμενε στην Καβάλα, από όπου έφυγε για να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, που για τρεις εβδομάδες τη χτυπούσε και τη βίαζε στο σπίτι του.

Η γυναίκα από το Χρυσοχώρι Καβάλας, μουσουλμανικού θρησκεύματος, πήρε εξιτήριο χθες από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλευόταν τραυματισμένη ως ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, από την περασμένη Παρασκευή.

Εμφανώς τρομοκρατημένη με νωπά ακόμη τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της, παραμορφωμένη και συνοδευόμενη από άνδρες της ασφάλειας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στην οικογένειά της, τους γονείς και τα πέντε παιδιά της, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. «Επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε» δήλωσε η γυναίκα κλαίγοντας και ζητώντας περισσότερη προστασία γιατί δεν νιώθει ασφάλεια ακόμη και με τους γονείς της.

Η γυναίκα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της το σώμα – Η εικόνα σοκάρει

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει τη φρίκη της άγριας κακοποίησης 
Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 32χρονης αποκαλύπτουν τη φρίκη που έζησε η γυναίκα.

Βιασμό κατά φύση, παρά φύση καθώς και χτυπήματα με ξύλο σε όλο το σώμα της 32χρονης έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με βάση την οποία η νεαρή γυναίκα έχει υποστεί βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση, ενώ φαίνεται να έχει δεχτεί χτυπήματα και με ξύλο.
Ενδεικτικό της αγριότητας του 35χρονου δράστη, είναι τα εκτεταμένα τραύματα του θύματος. Η γυναίκα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της το σώμα.

Πώς ξέφυγε η γυναίκα
Η γυναίκα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ξέφυγε από την επίβλεψη του 35χρονου ομόθρησκου συντρόφου της, ενώ περπατούσαν στο δρόμο. Σκαρφάλωσε το προστατευτικό μπαλκόνι υπαίθριας ψησταριάς, ορμώντας σε τραπέζι θαμώνων, ζητώντας τους απεγνωσμένα να την σώσουν.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, τους έλεγε ότι δεν συμβαίνει κάτι, αλλά λίγο αργότερα τράπηκε σε φυγή.

Τελικά συνελήφθη σήμερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει κλήση από τον Εισαγγελέα στην κατοχή του οποίου βρίσκεται η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook