Ο 48χρονος άνδρας διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ηλείας

Μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Ηλείας, δίνει ένας 48χρονος άνδρας ο οποίος όπως όλα δείχνουν δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο 38χρονος πήγε το απόγευμα της Τρίτης στο νοσοkομείο με αφόρητους πόνους στο πόδι, χωρίς ωστόσο να έχει καταλάβει ο ίδιος ότι τον τσίμπησε κάτι. Στο νοσοκομείο τον έστειλε ιδιώτης ορθοπεδικός, τον οποίο επισκέφθηκε ο 48χρονος γιατί πίστευε ότι οι πόνοι είχαν άλλη αιτία…

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έπεσαν πάνω στον 48χρονο δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα του έκαναν εισαγωγή.

Σήμερα το μεσημέρι, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να είναι περίεργη, με τα συμπτώματα που παρουσίασε, να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα, με το ιατρικό προσωπικό να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 48χρονος διασωληνώθηκε, και νοσηλεύεται σε σοβαρή -αλλά σταθερή κατάσταση στο “Ανδρέας Παπανδρέου” με το ιατρικό προσωπικό να παίρνει και τις κατάλληλες οδηγίες από το Κέντρο δηλητηριάσεων για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Σύμφωνα με το patrisnews ο 48χρονος άνδρας -που βρίσκεται στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα ψηλά στο μηρό, χωρίς ωστόσο να δει ή να καταλάβει το ζωύφιο που του το προκάλεσε. Μέχρι στιγμής όλα τα στοιχεία συνηγορούν σε τσίμπημα αράχνης

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις