Τρομακτικό τροχαίο με θύμα τον 45χρονο οδηγό του. Το θύμα είχε εμπλακεί σε άλλα δύο τροχαία στο παρελθόν, ενώ δεν είχε και άδεια οδήγησης

Ο 45χρονος Γιάννης Σάσσαλος από τη Ζαχάρω, που άφησε την τελευταία του πνοή στο τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, ήταν γνωστός στην Ηλεία για τις γνώσεις του πάνω στα γρήγορα αυτοκίνητα. Όπως μεταδίδει το ilialive.gr ο Γιάννης Σάσσαλος ήταν γνωστός ως τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών για να «στήνει» γρήγορα αυτοκίνητα και να τους δίνει τη μέγιστη δύναμη.

Λάτρης της ταχύτητας, συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνες τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, τελευταία είχε εμπλακεί σε ακόμη δύο σοβαρά τροχαία, το τρίτο ήταν και μοιραίο, καθώς του στοίχισε τη ζωή.

Ο 45χρονος από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας ένα μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης BMW Z4, όταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και λίγα μέτρα πιο κάτω “θέρισε” δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Από το σπορ αυτοκίνητο των 600 ίππων, κατά την διπλή πρόσκρουση το σώμα του εκσφενδονίστηκε και διαμελίστηκε στο κέντρο της οδού.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του στο πρανές της οδού δεξιά, διαλυμμένο.

Ο κρότος της σφοδρής πρόσκρουσης έκανε τους κατοίκους των σπιτιών στην περιοχή να πεταχτούν στο δρόμο και να αντικρύσουν τις αποτρόπαιες εικόνες.

Ο 45χρονος κείτονταν νεκρός αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο δρόμος είχε γεμίσει με συντρίμμια.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα άντρες της Τροχαίας Πύργου και έπειτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν αδιανόητες ακόμα και για τους πιο έμπειρους σε τέτοιες καταστάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν είχε άδειας οδήγησης.

Πηγή: ilialive.gr / patrisnews.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις