Στο βίντεο καταγράφεται το ιδιωτικό γιότ να κατευθύνεται προς το πλοίο που ήταν γεμάτο επιβάτες χωρίς να μειώνει ταχύτητα ή να αλλάζει πορεία

Παραλίγο τραγωδία θα είχαμε καθώς απειλήθηκε σοβαρά σύγκρουση  ιδιωτικού γιότ με τουριστικό σκάφος γεμάτο επιβάτες στη  θάλασσα μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

«Μας έφτασε δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία», λέει επιβάτης στο Nidri Star 1 στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα από Φισκάρδο και Ιθάκη, σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου, καθώς το ιδιωτικό γιότ κατευθυνόταν με ταχύτητα προς το πλοίο που ήταν γεμάτο επιβάτες.

Σε βίντεο που τράβηξε   ο επιβάτης του Νidristar1 καταγράφονται οι στιγμές αγωνίας και τρόμου των επιβατών, οι οποίοι φωνάζουν προς το πλήρωμα του γιότ,  με το ατύχημα να αποφεύγεται κυριολεκτικά τελευταία στιγμή.

Μιλώντας στο aromalefkadas.gr ο επιβάτης του Nidri Star 1 ανέφερε: «Παρ’ όλο που είχαμε προτεραιότητα το γιοτ δεν άλλαξε πορεία, αλλά και ο δικός μας καπετάνιος αντί να αλλάξει πορεία ή να ελαττώσει ταχύτητα, συνέχιζε αμέριμνος. Μετέφερε εκατοντάδες ψυχές και λειτούργησε καθαρά εγωιστικά. Μας έφτασε δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook